2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب همچبن مادری چیه

90 بازدید | 15 پست

ی خانم ۲۵ ساله 

ک تازه فهمیده مادر شده

مدرک تحصیلیش دیپلمه

مدرک اکستنشن داره و کمتر از یک سال کار کرده ولی حرفه ای نیست

میخواد دانشگاه بره ک بعدا بچش از گفتن سطح سواد مادرش خجالت زده نشه

و روانشناسی بخونه بتونه مادر بهتری باشه براش 

چند ساله میخواد شغل ازاد خودشو راه بندازه ولی نمیدونه چه کاری رو شروع کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر منم دیپلم داره

نه تنها خجالت نمیکشم بلکه بهش افتخار هم میکنم

اگر سر خودشو با دانشگاه و کار شلوغ کنه، بچه اش یه مادر عصبی همیشه شلوغ میبینه که تند تند داره کار میکنه

همه چیز خیلی رویایی نیست، روزهایی میرسن که درس دانشگاه داری، کلاس داری، کارهای خونه داری، بعد بچه داری هم باید کنی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مادر منم دیپلم دارهنه تنها خجالت نمیکشم بلکه بهش افتخار هم میکنماگر سر خودشو با دانشگاه و کار شلوغ ک ...

عزیزم مادرت ۲۵ سالشه؟

برای دختر ۲۵ ساله دیپلم مناسب نیس

مادر منم دیپلم دارهنه تنها خجالت نمیکشم بلکه بهش افتخار هم میکنماگر سر خودشو با دانشگاه و کار شلوغ ک ...

هر مادری درس میخونه و کار میکنه عصبیه

و هر مادری ک خونه داره آرومه و با حوصله؟

اصلا منطقی نیست

عزیزم مادرت ۲۵ سالشه؟برای دختر ۲۵ ساله دیپلم مناسب نیس

مادر من بیست و پنج ک سهله، ۱۸ سالگی دیپلم داشت

تا قبل از بارداری بهتر بود به فکر تخصیلات باشید

دلیلتون هم برای ادامه تحصیل واقعا بچه گانه است، یعنی مثلا یروز از دانشگاه خسته شدید، به بچه تون تشر میزنید که تقصیر توئه من بخاطر تو دارم زجر میکشم که پس فردا پز مدرک منو بدی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

هر مادری درس میخونه و کار میکنه عصبیهو هر مادری ک خونه داره آرومه و با حوصله؟اصلا منطقی نیست

مقدار عصبی بودن قشر اول بیشتره

با دلیل هم گفتم

رشته روانشناسی لزوما مادر بهتری از شما نمیسازه

مادر من بیست و پنج ک سهله، ۱۸ سالگی دیپلم داشتتا قبل از بارداری بهتر بود به فکر تخصیلات باشیددلیلتون ...

وای اصلا متوجه منظور من نمیشه

الان ی دختر ۲۵ ساله تو جامعه ای ک حداقل ۸۰ درصد همسن و سالاش تحصیل کرده هستن جالب نیس دیپلم داشته باشه

وای اصلا متوجه منظور من نمیشهالان ی دختر ۲۵ ساله تو جامعه ای ک حداقل ۸۰ درصد همسن و سالاش تحصیل کرده ...

اوکی پس به تحصیلتون ادامه بدید