2777
2789
عنوان

از خواهرزاده های نامزدم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 68 پست
دایشونه چتونههه دقیقااا بخدا همین زندایی هایی مثل شمان ک رابطه خواهر برادرو گند میزنن

احسنت احسنت 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دخترن یکیشون ۲۲۲ یکیش ۲۴

اوه اوه خب۲۲۲ سال پیره دیگه پس حساس نشو

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

منم اوایل نسبت به برادرزاده شوهرم حساس بودم نوجوون و تنها نوه خانواده و حسابی عزیز کرده یعنی یه تکون بخوره غش و ضعف می کنه براش سر عقد افتخار داد اومد با ما عکس گرفت کلی ازش تشکر کرد انقدر تشکر کرد من فکر کردم کادو داد بعد فهمیدم فقط عکس انداخت مامانش تا تونست با ما بدی کرد و فکر کن شر بله برون نه خودش اومد برای عکس نه دخترش اینا هم باعث میشد بیشتر حساس شم  اما بعد دیدم چه کاری شوهرم هرچه قدر اون و دوست داره ده برابر من و دوست داره اگر خواهرزاده های خودمم تولدی چیزی داشته باشند کم نمیذاره پس من چرا خودم و بده کنم ببین به بخشی از دوست داشتن احترام به چیزها یا آدمایی که اون شخص دوست داره به شرطی که به زندگی ضربه نزنه تا وقتی که ایشون آسیبی نزنند به زندگی شما این علاقه مشکلی نداره ولی در هرحال شما اولویت همسرت و اون اولویت شما چهارچوب ها اگر سرجاش باشه ایراد نداره 

منم با بچه ها و پسرا مشکلی ندارم ولی خواهرزادش ۲ سال کوچیکتر از خودمه و حس میکنم از قصد چنین رفتارها ...

منم اوایل ازدواج همینطوری بودم پسر و دختر خواهر شوهرم خیلیییی با همسرم صمیمی بودن 

دیگه کم کم همسرم سرگرم کار و زندگی شد اون ارتباطه خیلی کمتر شد 

نه عزیزم اینطوری نیست ببین کلا دایی و خواهرزاده رابطه ی خوبی دارن معمولا بعد ازدواج هنوز اون ارتباطه ...

ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چه اشکال داره عزیزم خواهر زاده های شوهر منم باهام خیلی خوب هستن اینقدر که با شوهر من راحت هستن با پدر خودشون نیستن ،حتی یه سری مشکلاتشون به شوهر من میگن که به مادرشون جرأت ندارن بگن .من از رابطشون لذت می برم ،البته یه وقتایی مقایسه می کنم با دایی های خودم غبطه می شد خورم 

احسنت احسنت

بخدا من سه تا دایی دارم تا قبل اینکه اژدها بگیرن مدام جمعممون جمع بود بعد اینکه متاهل شدن حتی ی زنگ هم نمیزنن درصورتی ک ن مامانمم ن خاله هام ادم های بدی نیستن ک بگید لابد مشکل از ایناس حتی ی سر هم ب مادربزرگم نمیزنن مدام خونه فامیلا زنشون جمعن فقط

بخدا من سه تا دایی دارم تا قبل اینکه اژدها بگیرن مدام جمعممون جمع بود بعد اینکه متاهل شدن حتی ی زنگ ...

اتفاقا منم بالایی کوچیکم خیلی صمیمی بودیم بغل وبوس و فلان

ولی از وقتی متاهل شد رفتاراش تغییرکرد دیگه روبوسی نکردیم

متوجه شدم خانمش گفته ولی درک کردم و دیگه کرم ريزي نکردم و به عقایدش احترام گذاشتم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اتفاقا منم بالایی کوچیکم خیلی صمیمی بودیم بغل وبوس و فلانولی از وقتی متاهل شد رفتاراش تغییرکرد دیگه ...

ااای بابا محرمن بعد میری سرزندگی خیلی چیزا و مدیریت می کنی الان خواهشا حساسیت نشون نده تو زندگی شوهرت هیچ کس جایگاهش با تو برابر نیست 

بچه نیستن که با بچه ها مشکلی ندارم بزرگن

والا این ماجرای من تا ۲۰ سالگیم بود😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.