2777
2789
عنوان

از خواهرزاده های نامزدم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون زن داداشم برم 🥰🥰هر سری که داداشم میاد بهش میگه حتما یه تایم بذار برو با فلانی (پسر من ) پی ا ...

منم با بچه ها و پسرا مشکلی ندارم ولی خواهرزادش ۲ سال کوچیکتر از خودمه و حس میکنم از قصد چنین رفتارهایی میکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

لطفا لطفا دیگه این یکی رو مد نکنید!

تاپیک مادر شوهر و جاری و خواهر شوهر بیش از حد کافی هست توی سایت!

ازدواج میکنید که اون مرد بنده خدا تشکیل زندگی بده یا به اسارت برده بشه؟ 

شما از گرد راه برس بعد شمشیر بردار خانواده ش رو تار و مار کن!!!

شما رفتاراشوندیدی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

به اوتا محبت کنه چه اسیبی به شما میرسه عزیزم؟ همسر من دو تا برادر زاده  نوجوان داره، هر وقت میبینه کلی باهاشون گرم میکنه و روبوسی میکنه و ذوقشون رو داره، منم خیلی کیف میکنم دخترا به جز محبت پدر به محبت دایی و عمو هم نیاز دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من خودم با عشق بعد چند سال دوستی تازه عقد کردم ولی هیچ وقت این حساسیت های بی مورد درک نکردم یعنی جوری که خانواده همسرم هرجا میشینه پیش بقیه ازم تعریف میکنن که ما مثل نسیم ندیدیم که نسبت به هیچی و هیچکی حسادت نداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

تو هم باهاشون رفیق شو دیگه ، تیم بشین کیف کنین خوش باشین ، ادا دختر لوسا رو درنیار که عروسکشونو میچسبونن به خودشون

زندگی کنین ، سازگار باشین ، چیه نرسیده دریبل میزنین 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
همیشه همینجوره وقتی طرف ازدواج میکنه برای همه مهم میشه حالا تا قبلش اصلا کسی نمیگه این وجود داره

نه اتفاقا منم قبل ازدواج داییم خیلی رابطمون بهتر بود بعد ازدواجش دیگه خیلی سرد تر شدیم کلا 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
منم با بچه ها و پسرا مشکلی ندارم ولی خواهرزادش ۲ سال کوچیکتر از خودمه و حس میکنم از قصد چنین رفتارها ...

نه عزیزم اینطوری نیست 

ببین کلا دایی و خواهرزاده رابطه ی خوبی دارن معمولا 

بعد ازدواج هنوز اون ارتباطه تا یه مدت هست بعدش شک نکن کمتر میشه 

بنظر من اصلا حساسیت نشون نده چون نتیجه ی عکس میده و سعی کن با اخلاق و رفتارت همسرتو بیشتر بکشی سمت خودت