اتفاقا منم بالایی کوچیکم خیلی صمیمی بودیم بغل وبوس و فلانولی از وقتی متاهل شد رفتاراش تغییرکرد دیگه ...
من با داییام اصلا تا این راحت نبودیم در حد ی دورهمی ساده ولی زنای بیشعورشون حتی نمیزارن ی زنگ ساده بزنن عروسی ب عروسی داییام میبینیم اونم ازبس ندیدمشون مثه غریبه ایم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اونا مشکل دارنخواهرزاده های این فراتر از حدوحدود دایی خواهرزاده ای پیش میرن و من اذیت میشم
ببین عزیزم محرمن بهم نمیتونن دید بدی بهم داشته باشن اون نسبت خونی همچی اجازه ای نمیده تفاوت سنیشون کمه باهم صمیمی هستن من الان با عمو کوچیکم خیلیی صمیمی امم فقط چهارسال تفاوت سنی داریم چون همبازی بچگیم بوده از داداش خودم بیشتر دوسش دارم اصلا منفی فکر نکن توروخدا نزار رابطه اشون بد بشه مگه خودت ک داییتو بغل میکردی میبوسیدی قصد بدی داشتی مشخصه ک نه