2777
2789
عنوان

از خواهرزاده های نامزدم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 68 پست
همیشه همینجوره وقتی طرف ازدواج میکنه برای همه مهم میشه حالا تا قبلش اصلا کسی نمیگه این وجود داره

دقیقا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بیخود شما تازه وارد زندگی اونا شدی عزیزم باید به خانوادشون احترام بزاری والا ممکنه همه اعضای خانواده ...

دست خودم نیست

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای آدم با داییشم دیگه نمیتونه راحت باشه؟؟؟؟اون یکی که صبح گیر داده به دختر عمه شمام الان دایی؟؟؟ ...

بعضیا خبث دارن بخدا

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بی تفاوت گذر کن بالاخره داییشونه 

نامزد من چون خودش جوابشونو میده من کیف میکنم

یه برادرزادش هست که دختره بعد بهش گفته بود عمو جون منو ببر بیرون شهربازی اونم گفته بود با خانومم میبرمت.دختره پررو گفته من حسودیم میشه تو اونو بیشتر از من دوس داری نامزدمم گفته شما برادرزادمی ولی اون خانوممه.

توهم به اون بگو نمیخوای زیاد بهش بچسبن ولی زیاد گیر نده سخت نگیر 

گاهی بیا درد و دل کنیم......

بی تفاوت گذر کن نامزد من چون خودش جوابشونو میده من کیف میکنمیه برادرزادش هست که دختره بعد بهش گفته ب ...

واه واه چه غلطا😐 عجب بچه پررویی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

سعی کن تو هم باهاشون اوکی باشه

اکثرا خواهرزاده ها رو دوست دارن

یه کاری نکن خودتو از چشم بندازی

بعدشم انقدر حساس نشو پس فردا بزرگ میشن ازدواج میکنن

خودت بچه دار میشی

عادی میشه برات

بی تفاوت گذر کن بالاخره داییشونه نامزد من چون خودش جوابشونو میده من کیف میکنمیه برادرزادش هست که دخت ...

چن سالشونه؟همسرت و خواهرزادش؟