2777
2789
عنوان

نزدیک پنجاه تا پسر رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 43 پست
بوس نکردن و خرج کردن مهم نیس اینکه پاشه ببرتش محضر مهمه

اتفاقا حرف از محضرو اینجور چیزا هم میزنه دیگ خدا میدونه چجور آدمیه ولی بنظر من خیلی پسر خوبیه 

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
این مشکل منم هست الان یه پیشنهاد دارم اما به شدت مذهبی والا نمیدونم احساس خفگی میکنم همه چیش خوبه ها ...

نه بابا اگه اینقد دوسش داری که محدودیت بزاره کنار بیای زنش شو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا اگه اینقد دوسش داری که محدودیت بزاره کنار بیای زنش شو

نمیدونم به خدا میترسم من قبلا ازدواج کردم شوهرم مثلا مذهبی بود خدا کمرش بزنه از هیچ بدی در حقم کوتاهی نمیکرد رابطه هم نداشت باهام میترسم نتونم کنار بیام

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
فیکعلی

عزیزم اگه فیک بودم میگفتم اینا خاستگارامن و میمیرن برام اینا درد دخترا و جامعس چرا هر برچسبی روش میزنی من ۳۲ سالمه دیگه انقد بچه نیستم بیام برا جلب توجه تاپیک پربازدید بزنم 💔🙏

من همیشه بیادت میمونم ...

نماز و اینا برام مهم نیس ولی من چشیدم پسری ک میگه مهمونی فقط برای یروز میخادت

دم دستی نباشید

برای خودتون ارزش قائل باشید

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

دم دستی مخ تعطیل شماس تاپیک بخونید چی نوشتم بعد اظهار نظر بفرمایید

من کلی گفتم عزیزم منظورم شمانبودین که

بعدم کلی دوستی همینه پس بهتره دوست نشیم و برای خودمون ارزش قائل باشیم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!