2777
2789
عنوان

نزدیک پنجاه تا پسر رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 43 پست
اونی که اهل برنامه نیست همون شوهر سردی ازش در میاد که سالی یه بار هم زنش بغل نمیکنه فقط یه ادم بیمار ...

پس نتیجه میگیریم مردا مثل خروس راه بیوفتن تو خیابونا پارتنر جنسی پیدا کنن درسته؟؟؟

عقل و شعور و توان کنترل غریضه جنسی و عاشق شدن و اشنایی و همش کشک!!

اونی که اهل برنامه نیست همون شوهر سردی ازش در میاد که سالی یه بار هم زنش بغل نمیکنه فقط یه ادم بیمار ...

تنهایی به این نتیجه رسیدین؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوال منم هست این پسرای خوب کجان واقعاخواستگارای منکه همشون از دم مشروبی و نمازنخوننمیگم مذهبی ام ولی ...

نماز و اینا برام مهم نیس ولی من چشیدم پسری ک میگه مهمونی فقط برای یروز میخادت

من همیشه بیادت میمونم ...

خیلی سخته این دوره 

من دهه شصتی ام 

اکثر دخترا تو زمونه ی ما محدودیت داشتند و پسرها هم همین طور می پسندیدن 

ولی حالا با شعار زندگی خودمه ،بدن خودمه،من نیاز دارم ،احساس مون واقعی یه و برای ازدواج هم رو می‌خوایم 

مثل زن و شوهرند 

وپسرهایی که هیچ محدودیتی برای خودشون قایل نیستند خوب زیر بار محدودیت نمیرند چون لذت رو قبلاً گرفتند بدون درد سر

اگه واقعا ازدواج کردن میخای با ازدواج سنتی و معرفی کردن کنار بیا. تو اینستا و خیابون شوهر پیدا نمیشه

واقعا هم 

درست میگی 

چطور پسرا میگن تو خیابون دختر پره اونوقت زنی رو میگیرن که مادرشون میگه! 

الانم اگه دوست پسر میخوای همه جا پره 

شوهر رو باید به معرف بسپاری 🥲

https://daigo.ir/secret/2846740943

اگه واقعا ازدواج کردن میخای با ازدواج سنتی و معرفی کردن کنار بیا. تو اینستا و خیابون شوهر پیدا نمیشه

رفیق من با یکی آشنا شده الان هشت ماهه تازه بعد هشت ماه یه بوس کردن همو یارو اصلا درخواست رابطه نمیده همچیم براش خریده تو همین اینستا هم آشنا شدن

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

کمن دیگه مثل الماس تو معدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی سخته این دوره من دهه شصتی ام اکثر دخترا تو زمونه ی ما محدودیت داشتند و پسرها هم همین طور می پسن ...

من همیشه میگم خوشبحال اونایی که دهه ۶۰ ازدواج کردن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
رفیق من با یکی آشنا شده الان هشت ماهه تازه بعد هشت ماه یه بوس کردن همو یارو اصلا درخواست رابطه نمیده ...

بوس نکردن و خرج کردن مهم نیس اینکه پاشه ببرتش محضر مهمه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
خیلی سخته این دوره من دهه شصتی ام اکثر دخترا تو زمونه ی ما محدودیت داشتند و پسرها هم همین طور می پسن ...

ما دهه شصتی ها هم بدبخت بودیم من که یه شوهر کردم که همون نمیکردم بهتر بود ۱۰ سال عذاب کشیدم آخرشم هیچی

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش