2777
2789
عنوان

زور زدن تو دسشویی و یبدست

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 56 پست
وای بیزاکودیل اصلا استفاده نکن. دلپیچه فقط میده و دفع یهویی. بدتر میشی. اگه باردار نیستی از داروخونه ...

اخه نیاز دارم یهووو ردم پاک شه عزیزم رودم هنوز پره مجردم عزیزم پودر میخرم ولی شیاف بزارم جیغم میره هوا اونقد درد داره شبو نخوابیدم

گلم منم چند سال قبل به این شدت بود  دختر زیاد زور نزن افتادگیه رحمو مثانه پیدا میکنی تازگیا باز اینجوری شدم بعد ۴روز رفتم دسشویی  شیاف گلیسیرین استفاده کردم ولی بازم با سختی رفتم شیاف بیزاکودیل بزنی درد تو شکمت میفته ولی کامل نرم میشه و تمیز میشه  ولی حتما کشمش بخور الو خشک خیس کن بخور قیصی و اب جوشم ناشتا بخور غذای ابکیم بخور

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بایدم بخندی عزیزم

نکن خواهر من نابود میشی

شما

کیوی

برگ‌زردآلو

آلو

قرص ملین‌بخ‌ور

هموروئی‌‌د‌ میشه اسیر‌میشی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

گلم منم چند سال قبل به این شدت بود دختر زیاد زور نزن افتادگیه رحمو مثانه پیدا میکنی تازگیا باز اینج ...

ببین مقعدم کلا زخمه یچیزی میخوام فقط رودم پاک شه شروع کنم به کرم زدن شیاف گلیسیرین یا بیزاکودیل کدوم ؟ 

نکن خواهر من نابود میشیشماکیویبرگ‌زردآلوآلوقرص ملین‌بخ‌ورهموروئی‌‌د‌ میشه اسیر‌میشی

اجی من ورم معده دارم هر چی نمیتونم بخورم رودم درست شه معدم میترکه 

نباید زور بزنی

کاهو سبزیجات و میوه بخور 

الو و این چیزا بخور

یه مدت طولانی یکی دوماه هر روز خاکشیر بریز توی اب ولرم ناشتا بخور

زیر شکمتو فشار بده قبل دستشویی رفتن پایین نافت

و اینکه اب سرد بگیر به خودت بعد گرم بعد سرد 

زور نزن تمرکز کن😂نفس عمیق بکش جدی میگم

اخه نیاز دارم یهووو ردم پاک شه عزیزم رودم هنوز پره مجردم عزیزم پودر میخرم ولی شیاف بزارم جیغم میره ه ...

اون حس پری و میفهمم که انگار تخلیه کامل نشدی. من یجوری از زخم جر خورده بودم که اصن دکتر منو دید اول بغلم کرد ولی همینجوری درست شد. شیاف موقع گذاشتن درد داره ولی وقتی بزاری دردت و میندازه. چون توی شیاف های آنتی هموروئید، مسکن و بی حس کننده هست. لیدوکایین داره موقع دفع درد و کمتر متوجه میشی