سلام خانوما من دیشب بعد ۷ روز یبوست وحشتانک رفتم دسشویی اونقد زور زدم ک ترکیدم تمام خون اومد ولی مقعدم کامل تخلیه نشد درد و سوزش دارم یکم تو اب ولرم نشستم تاحالا اینقد سابقه یبوست نداشتم میخوام براداینکه یبوستم کامل بره رودم خالی شه بیزاکودیل بخورم بنظرتون اونم فشار میاره بهم چون یه ذره خیلی ریز یکم بیرون زدگی دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعدم وقتایی که ملین نخوردی و نه راه پس داری نه پیش از روش تنقیه استفاده کن که نخوای زور بزنی
واقعا زجر اور تر از هموروئید و فیشر وجود نداره
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منی راه خل جدید پیدا کردم برای یبوست چای سبز غلیظو میزارم سرد میشه میخورم سریع جواب میده😕
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید