2777
2789
عنوان

زور زدن تو دسشویی و یبدست

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 56 پست
ببین مقعدم کلا زخمه یچیزی میخوام فقط رودم پاک شه شروع کنم به کرم زدن شیاف گلیسیرین یا بیزاکودیل کدوم ...

چون زخمه شیاف نزن ممکنه عفونت کنه یا سوزش شدیدی داشته باشه.    شربت خاکشیرم خوبه بخوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یک هفتس ابنطور بودم دیگه دیروز خیلی درد داشتم تمام زور زدم کلا خون شددد سوزش هم هست از ترس درد ن ...

نزار یبوستت اینقدر طولانی بشه 

حتما غذاهای فیبر دار زیاد بخور

سبزی، کاهو حتما در روز بخور

هر شب یک ساعت بعد از شام یک قاشق مرباخوری بارهنگ با نصف لیوان آب نصف گلاب بجوشون بعد از داغی افتاد عسل بریز بخور بعدشم چیزی نخور

دوباره صبح ناشتا همینو درست کن بخور تا یبوست درمان بشه

بعد از اون هرشب همینو درست کن ولی بهش عرق نعنا هم اضافه کن یعنی یک سوم آب یک سوم عرق نعنا یک سوم گلاب بریز 

سردی روده داره و دچار بواسیر شدی میتونی توی لگن آب و سرکه سیب بشینی که خیلی خوبه 

فعلا تا یبوست داری برنج کم بخور به جاش سوپ گندم درست کن و از میوه ها و سبزیجات استفاده کن

به مدت دو هفته هر روز صبح و شب هر بار به مدت نیم ساعت داخل مخلوط آب ولرم و سرکه سیب سنتی بنشینید و صبح‌ها با شکم خالی و شبها قبل از خواب آب جوشیده‌ی ولرم میل کنید و نیز در طول روز آب جوشیده سرد شده‌  استفاده کنید.

اجی من ورم معده دارم هر چی نمیتونم بخورم رودم درست شه معدم میترکه

گلم‌برو‌دکتر گوارش

اصلا کارت درست نیست

اکه میتونی شبا تو نافت روغن زیتون بریز ماساژ بده

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

روغن پارافین بخور کف پاهاتون با روغن زیتون چرب کن هرشبخاکشیر وآلو درست کن بخورو آخرین گزینه تنقیه هس ...

تنقیه چیه ؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تنقیه چیه ؟

تنقیه یک روش پزشکی است که در آن مایعات یا داروها از طریق مقعد به روده‌ها وارد می‌شوند (معمولا آب صابون). این روش معمولاً برای پاکسازی روده، درمان یبوست، یا به عنوان بخشی از برخی از روش‌های پزشکی و جراحی استفاده می‌شود. 

تنقیه می‌تواند به شکل‌های مختلفی انجام شود  اگر سوال خاصی درباره این موضوع دارید یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، خوشحال می‌شوم که کمک کنم! 😊

تنقیه یک روش پزشکی است که در آن مایعات یا داروها از طریق مقعد به روده‌ها وارد می‌شوند (معمولا آب صاب ...

ممنون عزیزم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ببین مقعدم کلا زخمه یچیزی میخوام فقط رودم پاک شه شروع کنم به کرم زدن شیاف گلیسیرین یا بیزاکودیل کدوم ...

منم مقعدم زخم شده بود پماد دکتر داد خوب شد ولی هروقت سفت میشدم باز مثل تیغ میبریدو خون ریزی میکردم  یه قرص گیاهی بود میخوردم اسمش یادم نیس دکتری بری مینویسه برات بیزاکودیلم قرصو شیافش درد شدید تو شکم میاره ولی شکمت خالی میشه میوه زیاد بخور سبزیجات تا همیشه راحت بری برای دفع و زخمت کامل خوب شه

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

گلیسیرین فقط حس کمکم کرد برای دفع ولی اونقد اذیت شدم بیزاکودیل شل میکنه

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤