2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونی که عکس میذاره حتمأ براش مهم نیست دیگه ، مثل ده هزارنفری که عکساشونو تو اینستاگرام شر میکنن

مسئله این نیست الان یکی کاربرا رو با عکسشون می‌شناسه 

ممکنه فامیل کاربری ها رو پیدا کنه...

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
مامان کیان کوچولوی عزیزموهاتون بلند و مشکیه ایا؟

ببین چند نفر پیج خواسته یعنی چی تایپیک میزنی و میگی عکس گذاشتن آدرس پیج رو نمیدی بیخودی مردم رو نگران میکنی وقتی یه چیزی میگی لااقل پیجم بده برن نگاه کنن

فک نکنم با گزارش ما پیجش بسته شه اوپرا جون من دوستم یکی پیج فیک زده بود براش گزارش زدن بسته نشد مطمئ ...

من دیشب یه مرد توخصوصی درخواست داد برای راهنمایی بعدتمام تاپیک پروفایلش زن بود گوام زد ولی حذف کاربری نشدالبتع نی نی یاراومدگفت رسیدگی شدولی هنوز کاربریش سرجاس‌کفت درخواست قبول نکن ولی باپرفابل زن اومدولی من بجا یه حرف نچندان بدزدم تا۱۰روز حذف کاربری شدم اخطارگرفتم یجاعایی تند یجاهایی سبک برخورد میکنن البته عکس روخوداستارترمیزارع خودش می‌دونه امکان اسکرین وپخش شدن هست لابدبراش مهم نیست

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
ببین چند نفر پیج خواسته یعنی چی تایپیک میزنی و میگی عکس گذاشتن آدرس پیج رو نمیدی بیخودی مردم رو نگرا ...

خودتون رو عصبی نکنید 

درخواست قبول نمیکنه 

اسم پیج هم بدن تعلیق میشن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه