دارم از خوشحالی میمیرمم 😢😢🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🌷😍😍😍😍😍😍پارسال این موقع تقریبا ایتلسمو گرفتم..هفته دیگه پروازمه😍😍😍😁😁😈😁😈😁😈😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁بالاخره به ارزوم رسیدم بعد از اینهمه سختی کنکور و بدبختیاش😍
قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان میام برگاتو جمع میکنم..😂تو باور بکنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه عزیزم..شما به فکر خووتون باشی ...
امیدوارم خوش بگذره عزیزم آمریکا
حالا چه در واقعیت چه رویا ، ما که حرفی نداریم:)
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
چندتا از نمونه رزومه هایی که فرستادی نام میبریبا اسم استاداواسه امریکا کدوم دانشگاه هست؟
بابا این طفلی تفاوت دیپلم و لیسانس رو نمیدونه ولش کنید یه بچگی کرد. برو درست رو بخون ان شاالله اصلا همینجا به شغلی که میخوای برسی به مهاجرت فکرم نکنی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بابا این طفلی تفاوت دیپلم و لیسانس رو نمیدونه ولش کنید یه بچگی کرد. برو درست رو بخون ان شاالله اصلا ...
چشم تو برو عقده هاتو خالی کن من برم چمدون بزارم فعلا خداحافظ تو باور کنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه بدبخت اصلا دارم با این حرفا فقط ارزش خودمو پایین میارم😂😂
قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
اصلانم حرفی نداشتی عزیزم😂😴😴قشنگ زدی تو ذوق بقیه دل هم شکستی تو این روز مهم بعد میگی حرفی نزدیم؟😂 ...
من کجا دلتو شکستم؟ چرا الکی جو میدی
ازت چهار تا سوال راجع به مهاجرت پرسیدیم به جای جواب دادن شلوغش میکنی
اول میگی ۱۸ سالته بعد میگی کارشناسی داری
گلی ما که محروم از عقل نیستیم هی به به چه چه کنیم وقتی برامون باور پذیر نیست حرفات
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎