دارم از خوشحالی میمیرمم 😢😢🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🌷😍😍😍😍😍😍پارسال این موقع تقریبا ایتلسمو گرفتم..هفته دیگه پروازمه😍😍😍😁😁😈😁😈😁😈😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁بالاخره به ارزوم رسیدم بعد از اینهمه سختی کنکور و بدبختیاش😍
قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اهان پس امریکا منو خیلی دوست داشته چون امکان پذیر شده و منم مجبور نیستم چیزی رو ثابت کنم فقط تاپیک ز ...
جالبه از رو هم نمیری. ببین با این فرمون تو زندگی به مشکل میخوری اینجا یه دروغ شاخدار میگی مجازیه همه میگن بیخیال بچه اس تو جامعه از این کارا بکنی تو دردسر میفتی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بک دفعه یکی از همین بچه ها میگفت با رتبه کنکورم بهم فاند دادن کلا هر چیزی رو تو مدرسه دورهم میکن خود ...
رتبه کنکور اخه!!! شاید دانشگاه مهم باشه ولی بازم ریزنمرات و رزومه و سی وی و کارای تحقیقاتی و انگیزه نامه و مقالات و .... تاثیرش خیلی پررنگ تره توی فاند و پذیرش
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بک دفعه یکی از همین بچه ها میگفت با رتبه کنکورم بهم فاند دادن کلا هر چیزی رو تو مدرسه دورهم میکن خود ...
آخه جالبه فکر میکنن مثلا ما ها بی خبریم از اوضاع ، من خودم اول بهش تبریک گفتم بعد که دیدم نوشته آمریکا تعجب کردم
بعد دیدم نوشته ۱۸ سالشه و دانش آموز دیگه رسماً برگام ریخت:)
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎