2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 182 پست
دقیقا فاند واسه کارشناسی از محالاتهبرای ارشد (هم بعیده حتی) و دکترا هم اگر طرف رزومه و مقاله و توصیه ...

من خودم انگلیس درس خوندم دانشگاهمون هفتمین دانشگاه انگلیس بود کلا دو تا فاند داده بود اونم مقطع دکترا به مهندس مکانیک 

نه برای زشته های دیگه و مقاطع دیکه

منبع های مختلف داره خبیعضیا از یکسری کتاب استفاده میکنن اسم‌داره همشونچه کتابایی رو انتخاب کردینمره ...

8 عزیزم و کتاب های Listen Here.new english .tactics for listening.prectice tests

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایتلس.رشتم..دیپلم و کارشناسی..دانش اموزم؟؟😐😐

با ۱۸ سال سن نمیشه کارشناسی داشت انیشتین 

وگرنه الان سرتیتر خبرا بودی که ۱۴ سالگی رفتی دانشگاه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اره منم تا حدودی از روند مهاجرت خبر دارم امکان نداره همچین چیزی

اهان پس امریکا منو خیلی دوست داشته چون امکان پذیر شده و منم مجبور نیستم چیزی رو ثابت کنم فقط تاپیک زدم که یک روزی اگه تاپیکمو دیدم یاد امروز بیوفتم

با ۱۸ سال سن نمیشه کارشناسی داشت انیشتین وگرنه الان سرتیتر خبرا بودی که ۱۴ سالگی رفتی دانشگاه

شما ببخشید نیوتون

دقیقا فاند واسه کارشناسی از محالاتهبرای ارشد (هم بعیده حتی) و دکترا هم اگر طرف رزومه و مقاله و توصیه ...

بک دفعه یکی از همین بچه ها میگفت با رتبه کنکورم بهم فاند دادن 

کلا هر چیزی رو تو مدرسه دورهم میکن خودشون هم باورشون میشه بعد میان اینجا داستان سرایی میکنند 

اهان پس امریکا منو خیلی دوست داشته چون امکان پذیر شده و منم مجبور نیستم چیزی رو ثابت کنم فقط تاپیک ز ...

جالبه از رو هم نمیری. ببین با این فرمون تو زندگی به مشکل میخوری اینجا یه دروغ شاخدار میگی مجازیه همه میگن بیخیال بچه اس تو جامعه از این کارا بکنی تو دردسر میفتی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بک دفعه یکی از همین بچه ها میگفت با رتبه کنکورم بهم فاند دادن کلا هر چیزی رو تو مدرسه دورهم میکن خود ...

شما اگه باور نمیکنید لطفا بفرمایید بیرون..من مجبور به ثابت کردن خودم نیستم

جالبه از رو هم نمیری. ببین با این فرمون تو زندگی به مشکل میخوری اینجا یه دروغ شاخدار میگی مجازیه همه ...

تو باور نکن مگه تو باور نکنی یا بکنی من پروازم کنسل میشه؟😂😂😂😂شما به فکر خودتون باشید😂

8 عزیزم و کتاب های Listen Here.new english .tactics for listening.prectice tests

Listen here خیلی اولیه هست برای لیسنینگ برای ایلتس

فقط همینا؟

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

شما ببخشید نیوتون

یک معذرت خواهی بکن از بزرگترای تاپیک عزیزم

بعدم برو برای امتحان علومت بخون دی ماه مهمه

بک دفعه یکی از همین بچه ها میگفت با رتبه کنکورم بهم فاند دادن کلا هر چیزی رو تو مدرسه دورهم میکن خود ...

رتبه کنکور اخه!!! شاید دانشگاه مهم باشه ولی بازم ریزنمرات و رزومه و سی وی و کارای تحقیقاتی و انگیزه نامه و مقالات و ....  تاثیرش خیلی پررنگ تره توی فاند و پذیرش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آخه جالبه فکر میکنن مثلا ما ها بی خبریم از اوضاع ، من خودم اول بهش تبریک گفتم بعد که دیدم نوشته آمریکا تعجب کردم 

بعد دیدم نوشته ۱۸ سالشه و دانش آموز دیگه رسماً برگام ریخت:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

Listen here خیلی اولیه هست برای لیسنینگ برای ایلتسفقط همینا؟

بله..از بچه گی هم فشرده زبان رفتم ولی از اهم خیلی جدی تر رفتم با این کتابا و چون خواهرمم دو سال پیش ایتلس رگفت خیلی کمکم کرد و کارت

آخه جالبه فکر میکنن مثلا ما ها بی خبریم از اوضاع ، من خودم اول بهش تبریک گفتم بعد که دیدم نوشته آمری ...

الان میام برگاتو جمع میکنم..😂تو باور بکنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه عزیزم..شما به فکر خووتون باشید 😂😂😂😂😂😂😂