2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 182 پست

ویزا مکه اومدنیه؟شما برای امریکا باید تشریف ببرید دبی یا ترکیه و یا قبرس ...برای ویزا اونجا معلوم میشه پست نمیاره بده دم در خونه؛دختر کم خیالبافی کن زشته؛من کل طایفم اونجان

پسرم ❤❤😍😍😘😘
وقتی کاربرا میگن بچه سال نباید تو سایت باشهمیگفتن نه چه عیبی دارهالان قطعا میگم نباید باشه:/یک عمر ...

برو برو عقده هاتو خالی کن..با باور نکردن تو بدبخت پرواز من کنسل نمیشه😂😂چقدر من خلم که با تو بحث میکنم..خودت نتونستی بری سر بقیه که تونستن ارزو های تورو به واقعیت تبدیل کنن خالی میکنی بمیرم برات

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجبور نیستم خودمو ثابت کنم مگه کی هستی تو که خودمو ثابت کنم اومدم خوشحالیمو شریک بشم و برم..و همی ...

هیس برو برای امتحانای دی بخون مهمه

انشالله یکروز تاپیک واقعیشو بزنی نه رویا

در ضمن همه سوالات رو چرت و پرت جواب دادی کلی خانم با تجربه تو این سایت هست زشته با کارت رسما داری بی احترامی می‌کنی

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

چشم تو برو عقده هاتو خالی کن من برم چمدون بزارم فعلا خداحافظ تو باور کنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه ...

خب پس علاوه بر دروغگو بودن بی تربیتم هستی. برای تاپیک دروغت نمیخواستم نی نی یار صدا کنم اما چون وقیح هم هستی میکنم

@niniyar_5    

@niniyar_3    

تاپیک سرکاری

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
برو برو عقده هاتو خالی کن..با باور نکردن تو بدبخت پرواز من کنسل نمیشه😂😂چقدر من خلم که با تو بحث می ...

شما همه حرفارو ج میدی میگی دروغ نگفتم 

ولی یک رشته و دانشگاه و اسم استاد رو‌نمیگی

بزرگ شو بچه‌جون

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ویزا مکه اومدنیه؟شما برای امریکا باید تشریف ببرید دبی یا ترکیه و یا قبرس ...برای ویزا اونجا معلوم می ...

قشنگم وکیلم بهم خبر دادن که صادر شده..😂😂😂

شما همه حرفارو ج میدی میگی دروغ نگفتم ولی یک رشته و دانشگاه و اسم استاد رو‌نمیگیبزرگ شو بچه‌جون

اره چون مجبور نیستم..تو خودت نتونستی بری بدبخت کسی که داره رویاتو زندگی میکنه گیر میدی😂😂

خب پس علاوه بر دروغگو بودن بی تربیتم هستی. برای تاپیک دروغت نمیخواستم نی نی یار صدا کنم اما چون وقیح ...

البته این تاپیکها باید بمونه تعطیل نشه که بعدا نتونه دوباره تاپیک دروغ و سرکاری بزاره 

خب پس علاوه بر دروغگو بودن بی تربیتم هستی. برای تاپیک دروغت نمیخواستم نی نی یار صدا کنم اما چون وقیح ...

کاش کلا بترکوننش

چون تاپیکشو بترکونن باز

میاد دروغ میگه :/

البته این تاپیکها باید بمونه تعطیل نشه که بعدا نتونه دوباره تاپیک دروغ و سرکاری بزاره

مه برای چی باید تعطیل بشه؟؟ مگه چیز دروغی دارم بگم

اخه اسکل

حداقل قبلش دو تا تحقیق کن که اینقد ضایع دروغ نگی

هنوز فرق دیپلم و کارشناسی رو نمیدونه میاد میگه آمریکا به من بورسیه داده دارم میرم نیویورک🤣🤣

اره چون خیلی کار شاخی کردی دیپلم گرفتی آمریکا برا دیپلمت بهت بورسیه داده از بس دیپلم مدرک سطح بالاییه🤣

ضایع برو برا امتحان نهاییت بخون اینقد چرت نگو اسکل

اره چون مجبور نیستم..تو خودت نتونستی بری بدبخت کسی که داره رویاتو زندگی میکنه گیر میدی😂😂

اروم باش

فقط یک دروغت لو رفت

تجربه شد دروغ نگی

البته اگه درس بگیری