2777
2789
اصلاااااا نمیگذرمانقدری عذابم داده این چند ماه حتی میخوام محل کارش آبروشو ببرم ، کارآموز وکالته آخه

نه دیگه آبروشو نبر چون قرار نیست جدا شدید بد باشید باهم چون بچه دارید چشم تو چشم میشید.ولی حقتو بگیر جهازتم تا اسکاچتم بگیر

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
ببین پدر خوبی بود شوهر بدی هم نبودمشکل ما پیچیده بود ولی خب این آخری بجای درست کردن مشکلات از راه در ...

بلاخره ما شمارو نمیشناسیم 

مشکلتو واضح بگو ببینم شاید خودت هم خالی شدی 

چرا سربسته میگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین پدر خوبی بود شوهر بدی هم نبودمشکل ما پیچیده بود ولی خب این آخری بجای درست کردن مشکلات از راه در ...

خب چه مشکلی بود که حلش با بیرون کردن زن و دو تا بچه کوچیک بود

دستش خالی بود میرفتین خونه پدرت یا پدرش چند ماه زندگی میکردین تا پول خونه جور بشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
سوال پرسیدی؟

نه گفتم اونا باید بدونن برای تعیین تفقه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

باباش چکاره هست؟چرا راهش دادن خونه؟

پیره باباش یه سوپری کوچیک داره

وسایل خونه رو برد اونجا

عزیزم کدوم خانواده مردی پسر خودشون رو مقصر میدونن

دیگه مجبور شدن اونا هم ، فقط فهمیدم روزی که وسایل خونه رو برده اونجا مادرش فشارش رفته بود بالا بردنش بیمارستان

البته نه بخاطر عروس و نوه هاش

آدمای مغروری ان ، بخاطر اینکه میگن آبرمون تو فامیل رفته میگن پسرش نتونست خونه بگیره برا زن و بچه ش

نمیدونم ولی این رفتارش خیلی بدهتو خیلی با ارزش تر ازین حرفاییبد حالشو بگیر ابروش بره به پی پی خوردن ...

بهش گفتم قبل اینکه برم شکایت کنم

گفتم فردا میرم ، گفتم اگه فردا پام به دادگاه باز بشه دیگه اون زن ساکت و آروم نمیمونم

پام به دادگاه باز بشه میشم یه هیولا برات

من دختر آروم و سر به زیری بودم

ترسید پیاممو دید و به طور غیر مستقیم خواست منصرفم کنه

بابا و مامانشم سراغ نوه هاشون نمیگیرن؟

اصلااااااا حتی یکبار

خییییلی ازشون دلخورم خیلی

من عروس بدی نبودم براشون ، هیچ وقت تو این ۱۱ سال کوچکترین بی احترامی به هیچ‌کدوم از خانواده ش نکردم 

واسه این خیلی ازشون ناراحتم

چه مرگششه چی میخواد

اختلاف داریم ولی دلیل اختلاف خودشه و کارای خودش

اما اون زیر بار نمی رفت 

نه حقو بهم میداد نه درکم میکرد

منم خب دعوا میکردم باهاش که خسته شدم

اونم این کارو کرد ، میگفت منم از تو خسته شدم

گفتم مقصر خودتی اگه حق بهم میدادی شاید می بخشیدمت،

مشکل مالی هم داشت اون اواخر دیگه فرصت غنیمت شمرد و بیرونمون کرد تا بهش فشار نیاد

کجان اون پسرا و مردهای احمق که هی مهریه مهریه میکنن و میگن مهریه غلطه و گوه میخورن

مهریه پشتوانه ست

غلطه مهریه کم باشه یا نباشه

ما زندگی عاشقانه ای هم داشتیم همهههه میدونستن 

ولی آخرش شد این

کسی نمیدونه چی میشه

تو دادخواست قید شدولی چون دادگاه نفقه ست فکر کنم یک جلسه باشهگفتم دست پر برم نیفته جلسه بعدی طولانی ...

اون نمی‌خواد برگردی الان ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
عزیزم چقد دلم گرفتتو این اوضاه اقتصادی با دو تا بچه کوچیک و مریضی و سرما چقدر بی وجداننحتما شاهد همر ...

ممنون عزیزم دعا کنید قاضی با وجدانی سر راهم قرار بگیره