2777
2789
آره راس میگه کدوم شهرید

قزوین

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه😍

ممنونم موندم کسایی که جهیزیه میلیاردی میبرن تو چه خونه هایی باید زندگی کنن الان خونه ها همه کوچیکه اخه من همه چیز رو سبک مینیمال برداشتم که خونه ام شلوغ نشه عصبی شم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بستگی داره گلم به برند و کیفیت و اینکه چه چیزهایی میخوای بگیری ،یه جهاز خوب متوسط به تومن میخواد اگه بخوای جزییات و همه چی خوب و برند بگیری قطعا بیشتر میشه البته با نصفش هم میشه گرفت ولی چیزهای ضروری فقط میشه کامل نه

آها درسته من کرمانشاهم و قیمت ها خوبه

گویا فقط تهران قیمتاش خیلی بده😂😂

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

واجب بوده که خریدم آدم یک بار جهاز میخرهوقت چرتکه انداختن نیست اینو بخرم اونو نخرم من تا الان هرچی خ ...

خونه و ماشینم ببر چون قراره یه بار ازدواج کنی

بخدا هیچ وقت درک نکردم این حرفا رو

طرف میره خرج نجومی رو دست خاکواده خودش و داماد میزاره به حساب اینکه یه بار قراره ازدواج کن چه خبر به کجا چنین شتابان

ممنونم موندم کسایی که جهیزیه میلیاردی میبرن تو چه خونه هایی باید زندگی کنن الان خونه ها همه کوچیکه ا ...

منم بعداز خرید جهیزیه خونه خریدیم البته سال ۹۷.الان همه جای خونه پر از وسایل هست.

خودمم دوست دارم خونه شلوغ نباشه هر روز در حال حرص خوردنم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

از منی که ۶ ساله ازدواج کردم بگم بزرگترین اشتباه اینه پدر مادرو تو زحمتو خرج بندازی و بهترینارو ببری هرچقدم عالی و خوب باشه نهایت دوسال دیگه از مد میوفتن غیر وسایل برقی همه چیو سبک بخرید تا بعدا راحت ازش دل بکنید تند تند طبق مد روز وسیله هاتونو عوض کنید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
سیصد تومن که فقط پول مبل و سرویس خوابه🤔

نمیدونم دیگ خودش گفت