2777
2789
کولر گازی هم برد؟🤯اونوقت گفتن دستت درد نکنه؟

اره من خیلی جهازم جمع جور خریدم البته هیچ خودمم نخریدم درگیر درسو اینا بودم تمام مادرم خرید تنها چیزی که نظر دادم مبلام بود اونم 😑😂بعدا پشیمون شدم خواهرم از روز اول  ۳ دست فقط پذیرایی خرید ی دست بامبو یکی کریستال یکی مسی ۲ تا تابلو  یعنی هرچیز برقی که فکرشو بکنید خرید من اسپرسو ساز که الان حرفشه شوهرم بعد عروسیم واسم کادو خرید😂😂 خواهرم رو جهازش ۲۰ ملیونشو برداشت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو واقعی میگید؟😐😐😐من فروردینو اردیبهشت امسال کل جهیزیه رو خریدم ۱۵۰ میلیون همشم مارک هاش خوبن ...

کدوم شهرید چه خوبه من مبلم 45 میلیون شد اصلا به دلم نمیشینه میخوام وقتی برم خونه خودم عوض کنم 

لایک نکن 

چرا واجب نیست عزیزم ?برا من که همیشه قهوه میخورم واجبه واجب هم نبود می گرفتم تا جهازم تکمیل باشه

تو به آرزوت رسیدی دیگه خوشبختی 😑😂البته خوب شاید دارین که میخرین باز هم من خودم هم نظرم اینه واقعا زیاد خریدن اشتباه محضه اولن واجبی مارک خوب دوما طول زندگی با کمک همسر و درآمد خودت میتونی خرت و پرت ها رو هم خرید خدایی به خانوادتون رحم کنید خودتون قراره یروز همچین چیزی و تجربه کنید

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
دوستت الکی نگفته یکی بخواد دروغ بگه قیمت زیاد میگه نه کم

اخه خواهرم در شرف ازدواجه داشت میگفت نترسیا قیمتش خیلی نمیشه😂😂

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

الان من بیشترین استفادم اسپرسو و سرخ کن تو هر خانواده ای فرق داره

بنظرم کسانی که بیشتر کار بیرون دارن این وسیله ها به کارشون میاد.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

تو به آرزوت رسیدی دیگه خوشبختی 😑😂البته خوب شاید دارین که میخرین باز هم من خودم هم نظرم اینه واقعا ...

عزیزم اگه برای خانواده ام‌امکانش نبود نمی خریدم 

اصلا خوشم از هزار تومن هزار تومن کردن نمیاد 

همه چیز باید تکمیل باشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

مقز ناهارخوری م شد یک دویست

همون قیمت ماکرویو. دادم

ماروک عالییی

یاپول خوشخواب شد همون یک و خورده مارک خوب زمانش بود که بعدا پولش داد اه بعد جدایی 

باید نرم تو گذشته آه

اه

حالا که ساختم مجدد زندگی مو

و تخت دراور و یک پاتختی و خوشخواب شد ۲۳تونن

خوشخواب متوسط تقریبا شد ۸ونیم با روکشش

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم