من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم اگه برای خانواده امامکانش نبود نمی خریدم اصلا خوشم از هزار تومن هزار تومن کردن نمیاد همه چیز ...
خیلیم عالی خوشبخت بشی فقط این جور مواقع تو جمع خانوادگی بگین که ما داشتیم خریدیم الزام نیست مشا هم این کار و کنید چون دیدم یکی. تو فامیل جهیزیه ایکس تومن مسخره دختر خاله نمیدونم دختر میگه منم میخوام ...این بده
هرچقدرم ارزون باشه باز با زیر هفتصد هشتصد تومن نمیشه جهاز کامل داد مگه اینکه فقط وسایل اصلی باشه و ب ...
نمیدونم من همشو دوو گرفتم وسایل برقیمو شاید برند و اینا نباشه ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشته تا الان وسایل خونه م هم کامل تکمیله از مبل و سرویس خواب و وسایل اشپزخونه و اینه کنسولو همشو هم اوردم والا
شوخی میکنی با صد و پنجاه ،😳آخه فقط یه مبل صدتومن میشه یه سرویس خواب معمولی صدور پنجاه دویست
نه والا واقعی گفتم مبل گرفتم ۱۶ تومن طرح مارشال رنگ طوسی که مارشال جدیده و محکمه،الان بهترین مبل اگه شده باشه ۲۵ تومن سرویس خوابو طوسی گرفتم با میز آرایش و آینه و دوتا پاتختی و تشک شد ۱۰ تومن مدل رادیکال طلایی