2777
2789
چیزهایی که حتما توی خونه استفاده میشن رو توی الویت قرار بدین.مثلا اسپرسو ساز یا سرخ کن و ....زیاد اس ...

الان من بیشترین استفادم اسپرسو و سرخ کن تو هر خانواده ای فرق داره

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشهد آشپزخونه و یک فرش یا دو تا سه تاکه ازمن ۹تا بود اتاق ها رو براش گرفتماه..وبا پادری و فرش گرد هم ...

مارک های خوب

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
اینارو واقعی میگید؟😐😐😐من فروردینو اردیبهشت امسال کل جهیزیه رو خریدم ۱۵۰ میلیون همشم مارک هاش خوبن ...

دوست منم چند ماه پیش عروسی کرد همه چیو با ۳۰۰ دراورده من خودم دیدم وسایلشو خوب بودن

حالا نمیدونم اون الکی میگفت اینا الکی میگن

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بعضیا فک میکنن زیاد خرج کردن توی جهار یعنی خوشبختی.اخه جهار دومیلیادری خونه ۳ میلیاردی میخواد نه یه ...

دقیقا به همین فک میکردم بخدا من که همه چی بردم شوهرم فقط یخچال و تلویزیون اورد الانم بی منتش کرده😕 ببریم واس کی اخه خیلیاشونم لیاقت ندارن

مشهد آشپزخونه و یک فرش یا دو تا سه تاکه ازمن ۹تا بود اتاق ها رو براش گرفتماه..وبا پادری و فرش گرد هم ...

میخوام بگم کم نبست تیکه های عروس خانم

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خانما توجه داشته باشید اسی گفت جهاز خوب و کامل پس گرون میشه 

جهاز متوسط وجهاز معمولی هم داریم خب معلومه قیمتا متفاوت میشه تازه خوب تو شهرهای مختلف تعریف متفاوت داره.مثلا یه جا فرش ماشینی میدن یه جا دستباف خب معلومه تفاوت قیمت بالا میشه

بستگی داره همه رو بخوای بخری یا لوازم بزرگ با داماد باشه، مارک بخری یا نه و....ولی به نظرم معمولیش۵۰ ...

ن فدات بیشتر از این حرفاس

خواهر من فقط وسایل اشپزخونش حدودا۳۵۰شدن فقط تازه ب جز تیکه ها بزرگ

بیچاره خانواده دختر تواین اوضاع وگرونی_خواهشا چیزای لاکچری رو مدنکنین اونایی که اوصاشون خوب نیست مجبورنشن بخاطر جهازدخترشون خونه بفروشن وزندان بیفتن و۰۰۰

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷