2777
2789
عنوان

حرفای زشت ب زن باردار 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 113 پست
😂😂😂 من حالا همش فکر میکردم من هورمون هام قاطی کرده ناراحت میشم واسه همین به روشون نمیاوردم. پس وا ...

اره بابا از شعور پایینه ...مادرشوهر من روز بعد از سزارینم اومده بود خونمون بعد من با حال نذارو درد تو رختخواب افتاده بودم.این بزرگوار میگفت تو چرا اینجوری هستی ورم داری ؟ بچه های من هیچ کدوم این مدلی نبودن !!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
کمترش کردم ولی بچم وزن نمیگیره همش خودم دارم وزن میگیرم 33هفته 1700وزنش بود دکتر گفت کمه

کلا  بیشتر ما خانمای ایرانی(اول  خودمو میگم و مادرخواهرم )

انگار با بارداری خیلی تخریب میشیم و برگشتمون به حالت اولیه یکمی  مشکله و تلاش بیشتری میخواد والی این افغانیا رو ببین میان لیبر بخدا تا چادرشونو باز نکنن  گاهی اصلا معلوم نیست باردارن و لحظه زایمانشونه!!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا بیشتر ما خانمای ایرانی(اول خودمو میگم و مادرخواهرم )انگار با بارداری خیلی تخریب میشیم و برگشتم ...

واقعن چرا اینجوریه من خیلی ظریفو کوچولو بودم اصلا هرکسی منو میدید فکر میکرد 17سالمه ولی الان از 50کیلو رسیدم به 70کیلو بعد بچه هم وزن نمیگیره 

کمترش کردم ولی بچم وزن نمیگیره همش خودم دارم وزن میگیرم 33هفته 1700وزنش بود دکتر گفت کمه

خوبه که چرا گفت کمه ،بچه منم یک و پونصد بود دنیا اومد یه کیلو و چهارصد بود ،شب ها قبل خواب شیر گرم (شیر محلی که جوشیده شده )با هفت تا خرما بخور .دکتر برام لیدی میلک نوشت من به جاش اونو‌ می خوردم تأثیر گذاشت 

واقعن چرا اینجوریه من خیلی ظریفو کوچولو بودم اصلا هرکسی منو میدید فکر میکرد 17سالمه ولی الان از 50کی ...

اره دیگه بیشترمون  بارداری های مشکل زایمان های سخت اعصاب و بدن نیمه ویران حالا بحث ناباروری بماند

نمیدونم استرسه نویزه الودگی هواست چیه که انگار توانایی دسترسی به ژنتیک و تغییرش رو داشته چون نسل سابقمون به هر صورت از این لحاظ دردسر کمتری داشتن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من جای تو بودم می‌گفتم شوهرم مثل شما نیست، شعور داره.

با چه آدمایی معاشرت دارید😬

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حسودی کردن. کسی ک حسودی میکنه با زبونش نیش میزنه دلش خنک شه. 

چن ماه دیگه یه فرشته کوچولو میاد بغلت همه چی یادت میره

چون ورزشکاری خیلی زود اوکی میشی. من دو تا بچه دارم ورزش میکنم اصلا شکم ندارم

واقعن چرا اینجوریه من خیلی ظریفو کوچولو بودم اصلا هرکسی منو میدید فکر میکرد 17سالمه ولی الان از 50کی ...

منم تو بارداریم بیست کیلو زیاد کردم همش برگشت شیش ماهگی بچم کامل برگشت

بارداری میخای بری باشگاه چیکار

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن