2777
2789
عنوان

حرفای زشت ب زن باردار 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 113 پست

بعضی ها کارشون اینه که به بقیه انرژی منفی بدن اصلا اهمیت نده بهشون عزیزم 

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا از شعور پایینه ...مادرشوهر من روز بعد از سزارینم اومده بود خونمون بعد من با حال نذارو درد ت ...

نمیدونم چرا انقدر دلشون میخواد بچزونن عروس و . خب مثلا گفتی چی بهت رسید. اونم زن باردار و تازه زایمان کرده که از نظر روحی کلی بهم ریختس. بعد وقتی رفتارشونو با دختر خودشون میبینی میفهمی که تمام کارهاشون و فهمیده و از روی عمد انجام دادن. من که واگذار میکنم به خدا

به نظر من زن باردارو با ورم های صورتش و تپلیش خیییلی قشنگه .هروقت زن باردار میبینم تو دلم قربون صدقه اش میرم  

حس خوبی میگیرم ازدیدن یه زن باردار    به نظرم زن باردار مثل فرشته هاست .

راضیم به رضای تو
از اول بارداریم یعنی پنج ماهه قبلش دوسال ورزش میکردم

پس برای ۵کیلو این همه چرت گفتن بهت؟ دختر بارداری؟ چون دختر ادمو پف دار و باد دار میکنه

ک بعد زایمان بادا میره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
سزارین بودی

آره دو تا شم سزارین. بستگی ب بدنت و شرایطت داره. 

جاری من یه دختر نازنازی دهه هشتادیه خیلی راحت رفت زایمان طبیعی اصلا سخت نبود براش . حقیقتا بهش حسودیم شد اصلا فک نمیکردم بتونه طبیعی زایمان کنه. 

من خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم متاسفانه

اما برخلاف کاربرا

من حس کردم باهات شوخی کردن 

شما چون بارداری به دل گرفتی

تو باشگاه معمولا اکیپها ودوستا سر هر گرم اضافه وزن باهم شوخی دارن 

وگرنه کل اون چند نفر که قطعا فاقد شعور نیستن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
من هنوز پنج کیلو اضافه کردم در حالت طبیعی ماهی یک کیلو

من کم وزن بودم قبل بارداری ۴۵ کیلو بودم روز زایمان ۶۵ شدم شیر میدادم باز لاغر شدم. الان بعد سه سال دیگه اندامم ایده اله ۵۳ کیلوام با قد ۱۶۵...

شما منع وچخاصی داشتی؟ کاش باشگاهو میرفتی تو بارداریتم

بی خیال حرف دیگران آدما همیشه یه چیزی برای ناراحت کردن پیدا میکنن این ربطی به تو نداره به عقده های خودشون مربوطه 

منم باردارم از نظر خودمم همه چی اوکیه طبیعیه ولی مادر شوهرم و اطرافیان دیگه هیچی برای گیر دادن پیدا نمیکنن میگن وای چقدر شکمت کوچیکه و هیچ تغییری نکردی و مثال بارداری های خودشون رو میزنن و مقایسه میکنن یعنی هرجور شده میخوان تخریب کنن

پس آگاه باش بدون بدن هرکس متفاوته و انسان با این تفاوت هاشه که قشنگه این دوران هم میگذره