2777
2789
عنوان

حرفای زشت ب زن باردار 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 113 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی کاش میتونستم ببینمت 

عاشق خانمای باردارم چهره ی خیلی معصوم و نورانی دارن انگار به خدا نزدیکترن 

واسه حرفاشون ناراحت نشو تو داری مادر میشی باید خیلی قوی باشی عزیزم💕

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
منم باردارم ماه هشتم خیلی ورم کردم بینیم خیلی بزرگ شده یعنی از منم بینی ام همینجوری میمونه؟

نه عزیزم‌دوباره بر میگرده به حالت طبیعی ...خیالت راحت 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

عزیزم ❤️ اونا زن هستن باید درک می کردن و این حرف هارو نباید میزدن ،ولی باور کن یه سال دیگه خودت به حرفاشون می خندی ،من باردار بودم نه ماهم بود شکمم خیلی جلو بود یه لباس خواب سفید پوشیدم به شوهرم گفتم خوشکل شدم اونم با خنده گفت شبیه کاهنان معبد آمون شدی فقط مونده سرت کچل کنی 😂اون روز اینقدر گریه کردم و با شوهرم قهر کردم هر چی از دهنم در اومد. بهش گفتم ،حتی به طلاق هم فکر کردم و کلی افسرده شدم به خاطر حرفش ولی حالا یادم میاد خودم خنده ام میگیره .بارداری بعدی هم چون شرایط قبلی رو دیده بود خیلی با احتیاط حرف میزد اصلا شوخی نمی کرد 

مادر شوهرت خودش بچه دار شده نمی دونه ورم حاملگیه بعدا رفع میشه ؟

چرا چون حسودم هست بهش توجه نمیکنم😂 سر جنسیتم خیلی خودشو ضایع کرد. سونو ان تی احتمال پسر داد. من گوشی رو آیفون بود وقتی بهش گفتم. سریع گفت ولی کسی که دختر نداره معنی بچه رو نمیفهمه هزار تا حرف دیگه. شوهرم گوشی و گرفت گفت من عاشق پسرم مبارکه و ... حالا سونو انومالی گفت دختره. گیر داده اونایی که دختر باردارن زشت میشن. به شوهرم گفته بود از ماه شش با جرثقیل باید بلندش کنی. بازم خدا ضایعش کرد الان ماه هشتم کسی نمیفهمه باردارم😂😂

از بس بی شعورن ! خدا این مدل آدما رو لال کنه! یه دنیا آسوده میشن!

😂😂😂 من حالا همش فکر میکردم من هورمون هام قاطی کرده ناراحت میشم واسه همین به روشون نمیاوردم. پس واقعنی بیشعورن

اون همش ورمه و بعد زایمان کم کم میخوابه 

بعد از زایمان خواستی بری باشگاه جای دیگه برو 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊