2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته ات چیهمن علاقه نداشتم ولی تموم کردم ولی بازم دوست دارم تجربی بخونم توی زمینه رشته قبلیم هم کار ...

البته نه اینکه علاقه نداشته باشم ولی پولی که از این راه گیرم میاد کمه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
من شخصیتم اینطوریه اخه یه شخصیت سربع هوا وبی مسعولیت ضعیف بیاعتماد به نفس

هزارتا عامل مختلف میتونه داشته باشی، یه دوره عزمت رو جزم کن ببین بهتر میشی یا نه بعد مشاور و بعد دارو 

آینده نگری برنامه ریزی برای فرداست

نتیجه یعنی شما از مسیر لذت نمیبری فقط دنبال هدفی و وقتی به هدف رسیدی احساس پوچی میکنی 

اینده عملا وجود نداره، کسی بهت امضا نداده تا کی هستی، فقط امروز مهمه ولی تو مسیر برنامه ریزی 

روان

اگه آخراشی تموم کن چون استخدامی میتونی شرکت کنی یا مطب باز کنی تمومش کن خیالت رو راحت کن بعد استارت کار دیگه بزن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
دقیق تر میگید

منظورم اینه که تویی که الان اینو داری مینویسی همه چیز تو دستای خودته

اگه نمیدونی واقعا چیو دوست داری یعنی اجازه ندادی که خودِ درونت شکوفا شه

شناختن خودت فقط از راه اختصاص دادن تایمت به فردیت و هویتت به دست میاد و باعث میشه علاقت رو پیدا کنی و توی چیزی مهارت داشته باشی

چاره‌ی تمام راه ها خودتی باورش کن

خودتی

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.