2777
2789
انقدر راحت برای بقیه نسخه نپیچید لطفاً

الان من نسخه پیچیدم؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تلقین نکنین که بیش‌فعالی دارین 

این به این دلیله که مغز ما تربیت نشده یک کار رو تا آخر به سرانجام برسونه

شغل آدم یا علاقه آدم به حرفه اگه مثل ازدواج باشه و با هر دلسردی از رشته اون رو کنار نذاریم مغز ما تربیت میشه 

جافکری قسمت های جدید که دکتر محمود تارا صحبت کرده رااجع به بازسازی مغز هست حتما گوش کنید

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
درمانش چیه

درمانش اینه که به خودت برگردی 

ورزش کنی

مدیتیشن کنی

تراپی بری که اول اروم شی بعد بفهمی چی رو واقعا میخوای 

جای اینکه صدتا کار بخوای باهم انجام بدی تا ذهنت اروم شه 

بیشتر با طبیعت در ارتباطی باشی و تو لحظه زندگی کنی

لب جدول راه برو 

برگای گلا و درختا رو لمس کن 

نفس عمیق بکش 

توی هوای ازاد برای خودت بشین به دور و بر دقت کن

زیاد بنویس

اینجوری میای تو لحظه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
یه مدت دارو خوردم ولی روانپزشک گفت مشکل تو اضطرابهاخه پدرمم عین خودمه حس میکنم ارثیهزندگیمو نابود کر ...

به خودت برچسب بیماری های مختلف نزن و دنبال این نباش که بخوای خودت رو با دارو و روانپزشک درمان کنی

تهش مشکلت با یه مشاوره حل بشه چرا دارو میخوری

مشاوره هم نیازی نیست چون تو ، تو هستی.

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

دوستان تلقین نکنین که بیش‌فعالی دارین این به این دلیله که مغز ما تربیت نشده یک کار رو تا آخر به سران ...

الان من حس میکنم از رشتم راضی نیستم چون ایندش تضمین نیست هی به فکر تغییرم

مگه درمان پذیره؟

بله 

تو دوران نوجوانی 

باید درمان دارویی بشن

اگه برسن به جوانی 

خیلی به درمان جوابگو نیستن معمولا

یه سن طلایی داره معمولا درمانش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
به خودت برچسب بیماری های مختلف نزن و دنبال این نباش که بخوای خودت رو با دارو و روانپزشک درمان کنیتهش ...

خودت قلق خودتو بهتر میدونی

پیداش نکردی

پیداش کن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

18 اینا تا همین امسال ولی پراکنده

دختر منم کشته منو با دارو خوردنش

البته اون اختلال تمرکز داره فقط

الان من حس میکنم از رشتم راضی نیستم چون ایندش تضمین نیست هی به فکر تغییرم

رشته ات چیه

من علاقه نداشتم ولی تموم کردم ولی بازم دوست دارم تجربی بخونم توی زمینه رشته قبلیم هم کار کنم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین