2777
2789
من شخصیتم اینطوریه اخه یه شخصیت سربع هوا وبی مسعولیت ضعیف بیاعتماد به نفس

دختر ۹ ساله منم همینطوریه.

یه کارایی میکنه که مجبور میشم یه روز در میان بهش بگم سربه هوا.

یه قندون قند بریزه رو زمین اگه بخواد جمعش کنه، حتتتما ۱۰ تاشو جمع نمیکنه.نمیدونم بخاطر عجله س یا عدم تمرکز.

ولی دختر دوساله م با دقت این کارو انجام میده.

اتاقش به شدت نامرتبه. عجیب این که درساش شکر خدا عالیه.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا به لج خودمم که شده باید تمومش کنم

ببین تمومش نکنی حسرت میخوری چون از آینده خبر نداری ممکنه همین رشته راه رو باز کنه موقعیت شغلی خوب گیرت بیاد...تازه توی ذهنت اضطراب ایجاد میکنی و مغز برای تصمیم های بعدی همش این ناتموم کردن رشته رو به رخمون میکشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نه اولشم

بازم رشته خوبیه

درسای روان شناسی سخت نیست با روزی چهار ساعت میتونی بترکونی  در کنار رشته ات هم علاقه ات. و دنبال کن

حالا به چی علاقه داری اگه این روان رو بخونی دنبال چی دوست داشتی بری

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بازم رشته خوبیهدرسای روان شناسی سخت نیست با روزی چهار ساعت میتونی بترکونی در کنار رشته ات هم علاقه ...

روان رو نخونی منظورم بود

من تست رغبت سنجی دادم گفت چه رشته هایی برات خوبه ولی بازم رضایت ندارم حس می کنم فقط با فلان رشته رضا ...

هنوز انتخاب نکردی و میگی از رشته به رشته

دختر تو هنوز وارد هیچکدوم نشدی و اینجوری خودتو بیمار خطاب میکنی

من خودم تغییر رشته دادم

کلا ۵ تا بیشتر نیست با تواناییت هم تصمیم بگیر

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.