2777
2789
عنوان

خسته شدم از آشپزی هم ناهار هم شام

155 بازدید | 24 پست

خانه دار هستم و ما دو نفریم شوهرم میگه اندازه کم ولی هم ناهار بپز هم شام جدا بپز.غذای تکراری و مونده نمیخوره.خسته کنندس.کیا اینجورین؟؟خسته نمیشید از آشپزی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عااشق اشپزیم ولی اگه نهار درست کنم شامم بمونه میخوره یا بعضی وقتها غذا از بیرون میگیرع توهم حوصله نداری بگو از بیرون بگیرع

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

چقد زود خسته شدی بچه دار بشی که دیگه برا بچه هم باید جدا غذا درست کنی تازه با هزارتا ادا شاید کلا نخوره من آشپزی رو دوست دارم البته اگه همه مواد در اختیارم باشه سریع درست میکنم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

منم اوایل همین کارم بود دیگه کم کم عادتش دادم ...الان میخوره ولی خب من سعی دارم غذای تکراری بهش ندم مثلا  ظهر ی کم بیشتر میپزم امروز و فردا ناهار میخوریم ، شب هم همینطور امشبو فردا شب ....همسر من پشت سرهم غذایی را دوست نداره بخوره 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ماهم سه نفریمناهار و شام پختن ک خیلی عادیه برای خانومای خونه دارماهم مونده نمیخوریم و خودمم عمرا ناه ...

آقا دوسداره هم ناهار تازه باشه هم شام جدید باشه.ب من میگه کارت چیه.بشین خونه هر روز دو بار آشپزی کن و ظرف بشور 

صبح هم ناهارو اماده کن هم شام یکدفعه بپز یا شب که داری شام میپزی واسه فردا ظهر مرغ وپیاز سرخ کن صبح ...

کلا بنظرت روزی دو بار غذای جدید پختن و ظرف شستن سخت نیس آخه؟؟غذای مونده چشه مگه