2777
2789
عنوان

خسته شدم از آشپزی هم ناهار هم شام

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست

برای دو نفر که خیلی سخت نیست آشپزی . شما یه دفتر بردار ، کل غذاهایی که بلدی رو اسماش رو بنویس ، تو اینترنت بچرخ ، تو کتاب آشپزی نگاه کن ، همه رو بنویس . بعد اول هر هفته یه کاغذ بردار تا آخر هفته برنامه غذایی شام و نهارت رو بنویس که مثلا شنبه نهار قورمه سبزی شام کوکوی سیب زمینی و سالاد . وقتی از قبل بدونی دقیق که هر روز چه غذایی میخوای درست کنی آشپزی خیلی راحت تره . یه سری از غذاها رو هم میتونی مواد اولیش رو زودتر آماده کنی ، درست کردنش رو بذاری برای آخر سر که وقتت کمتر گرفته بشه مثلا داری خورشت میپزی برای ظهر ، مایه ماکارونی شبت رو هم درست کن بذار کنار ، که شب فقط دم کردنش بمونه . اینجوری هم غذات تازه هست ، هم کارت کمتره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چقد زود خسته شدی بچه دار بشی که دیگه برا بچه هم باید جدا غذا درست کنی تازه با هزارتا ادا شاید کلا نخ ...

پادرد میشم از سرپا مونده.دیشب سوپ زیاد پختم گفتم امشبم بخوریم میگه من نمیخورم.من ک فکرنکنم زنا مثل من روزی دوبار غذای جدید بپزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دو نفر که خیلی سخت نیست آشپزی . شما یه دفتر بردار ، کل غذاهایی که بلدی رو اسماش رو بنویس ، تو ا ...

عزیزم اینجوریم ک کلا عمر زنا توی آشپزی و برنامه ریزی برا آشپزیه.من همش توی آشپزخونم 

عزیزم اینجوریم ک کلا عمر زنا توی آشپزی و برنامه ریزی برا آشپزیه.من همش توی آشپزخونم

نه عزیزم شما یه بار اون لیست غذا رو مینویسی و تا ابد داریش دیگه ، فقط غذاهای جدید بهش اضافه میکنی . برای برنامه هفتگیت هم چون اسم غذاها جلوته ، نیم ساعت طول میکشه که کل غذاهای هفته رو بنویسی ، عوضش کل هفته از انتخاب و برنامه ریزی غذا راحتی . من خودم بعضی وقتا که مهمون چند روزه دارم این کار رو میکنم ، خیلی کمک میکنه چون از صبح برنامم مشخصه دقیق میدونم شام و نهار چیه . خیلی وقتا نهار و که درست میکنم ، مقدمات شام رو هم همراش آماده میکنم مثلا مرغ رو مزه دار میکنم ، یا مواد کتلت رو کامل آماده میکنم میذارم یخچال ، اینجوری شب کارم خیلی کمتره و فقط سرخ کردنش میمونه و یه ساعته آماده میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ینی روزی ۲ وعده آشپزی میکنی

الان که تازه زایمان کردم خونه مامانم هستم ولی تا 20روز پیش کلی کارگر هم پای من بود 20پیمانه برنج مرغ و قیمه ماکارونی و غیره درست میکردیم خوش بحال جاریم اینا بود چون با مادرشوهرم زندگی میکنم همیشه سهم اونا رو هم میفرستادیم 

ینی روزی ۲ وعده آشپزی میکنی

من شاغلم روزی دو وعده درست میکنم .

شما زیاد درست کن فریز کن بعد بیار بخوره مثلا سه روز بعد یا یه هفته بعد اینجوری در هفته یکی دوز استراحتی،

بهش نگو فریزریه