makaronii مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 عنوان به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید | مشاهده متن کامل بحث + 7659 بازدید | 297 پست حتی شده 30 متریبه نظرتون امکانش هست؟ خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂 دیروز | 10:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnaz1386 عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1323 من جمهوری هستم آخر دنیا!!!!قبول شوهرم خیابون دانشگاه اها اخرای جمهوری هستی گلم اره خب اونجا مسکن مهره اولاش خیلی خوبه اگه دوست داری درخاست دوستیمو قبول کن باهم اشنا شیم من خودم خانوادم مشهدن تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 برا رهن خونه تو تهران کافیه خرید میخوایم خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
royaymamy عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 191 من جمهوری هستم آخر دنیا!!!!قبول شوهرم خیابون دانشگاه امان ازین اشتباهات تایپی به قول
دلسترسرد۲ عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3145 آخه خدایی اونجا بده پرند و رباط کریم اینا نه مثلا اندیشه اینا نمیشه رباز کریم خیلی برا زندگی خوبه پرند رو نمیدونمولی رباط کریم خود شهرش عالیه دسترسی به امکانات داری بدون ترافیک همهچی هم توش داره خیلی هم داره پیشرفت میکنه خیلی هم آرومه
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 ۵۰کیلومتری مشهد خارج از مشهد یساعت چهل دقیقه راههاز مشهد به سمت چناران نه عشقم اونجا نمیشه خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
arosha_88 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 1105 شهرقدس بدون سند جاهای به درد نخورش شاید بشه ولی جاهای خوبش اولا متراژهاش بالاس و سند داره وزیر متری ... آره اینطوریه ولی فکر کنم راه بیان
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 اطراف تهران باید بگردی اندیشه اینا داره؟ خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
بهارآلود عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 6518 همه سنددار. تهران خونه قولنامه ای خیلی کم داره سمت شمال تهران مناطق ۱ و۲،بشدت زیاده،گلابدره،بالای بوکان حتی،سعادت آباد،درکه،فرحزاد..... Nop
شهرزادمممم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 778 اوراق که میخری تاریخ داره خود بانک برمیداره هیچی پس نمیده بهت اخرش من گرفتم دیگه تازه یه تومن هم بلو ... چقد گرفتی؟ ماهی چقد قسط؟ چند ساله؟
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 بدترین جای تهرانم نمیتونی الان تو پایین شهر رهن این قیمت هست خدا لعنت شون کنه فقط همین خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
mamaneeradiin عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4762 منظور ایشون خونه توی بیابون های پرند بود، که میشه خرید فاز ۶ وگرنه توی فاز های دیگه پرند خونه خیلی ه ... نه فاز چهار ۱۰۰متری خیلی خوب خواهرشوهرم یه ماه پیش خرید ۱۷۰۰
royaymamy عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 191 اها اخرای جمهوری هستی گلم اره خب اونجا مسکن مهره اولاش خیلی خوبه اگه دوست داری درخاست دوستیمو قبول ک ... دقیقا منم همینطور
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 تو اسلامشهر هم میشه خونه های کوچیک یعنی هیچ جوره تو خود تهران نمیشه؟ خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 7150 یکی از شهرستان های مشهده جای خوبیه نیم ساعت فاصله داره مشهد مرسی عزیزم مشهد کجا تهران کجا خیلی دوره خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂