2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی چیزی رو بخون که بهش علاقه داشته باشی 

روانشناسی دنیای عمیقی داره و اگر بخوای توش به جایی برسی باید از جون مایه بذاری

علاقه میخواد 

مطالعه زیاد داره

هزینه باید بکنی برای کارگاه و اینا

امید بذر هویت ماست 💚🌱
روانشناسی اصلا زود بازده نیست اگر فقط میخوای یه درسی بخونی اینکارو نکنتحقیق کن ببین علاقت به کدوم سم ...

سلام 

میشه یه کم در موردش توضیح بدید ؟ 

شما دانشجو این رشته هستید ؟ اگر اینطوره اطلاعات بیشتری دارید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
روانشناسی اصلا زود بازده نیست اگر فقط میخوای یه درسی بخونی اینکارو نکنتحقیق کن ببین علاقت به کدوم سم ...

ممنون دوتاشوعلاقه دارم چون بشدت صبورم کمک کردن ب دیگرانو دوست دارم واینکه ب هرکی راه حلی برای مشکلش میدم واقعا راضیه ازپیشنهادم این خصوصیات منه حالا کدوم بهتره برام😀

بله من دانشجو روانشناسی امراجب چی اطلاعات میخوای

کار و هزینه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
ممنون دوتاشوعلاقه دارم چون بشدت صبورم کمک کردن ب دیگرانو دوست دارم واینکه ب هرکی راه حلی برای مشکلش ...

ببین باید فرق رولنشناسی و مشاوره رو متوجه باشی تا بتونی تصمیم بگیری 

سرچ کن تو اینترنت 

از لحاظ واحدای درسی تقریبا شبیه همه 

ولی روانشناسی خیلی عمیق تر میپردازه به مباحث

اگر مشکل شخص خیلی جدی نباشه معمولا مشاور میتونه کمک کنه

ولی اگر اختلال باشه و مشکلات سنگین تر روانشناس باید تشخیص بذاره

باز تو ایران فرقش کمتر به چشم میخوره

درکل روانشناسی تخصصی تره

امید بذر هویت ماست 💚🌱