2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من بود چون من با آقایی بودم بعد متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 53 پست
یعنی مثلا قربون صدقشون زیاد نری ؟

من تودوران عقد نامزدی خیلی خودمو بالا میگرفتم همش دنبالم بود قربو صدقه میرفت کادو میخرید و.....

همون ادم بعد ازدواج ک من یکم خودمو پایین اوردم و مظلوم شدم سوارم شده محل سگ بهم نمیذاره وقتی ناراحت باشم خیانتم میکنه😐

دلتنگ نمیشی سختت نبود چجوری تونستی کنار بیای

عزیزم با عاطفه ها دلتنگ میشم دوستانمون که اینجا کلی راهنمایی غیاث بنفس کردن نسخه هایی ناموفق خودشونو برات پیچیدن . توراه خودتو برو ولی زیادی دم دستی نباش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تودوران عقد نامزدی خیلی خودمو بالا میگرفتم همش دنبالم بود قربو صدقه میرفت کادو میخرید و.....همون ...

منظورم اینه بی محلی جواب نمیده ولی باید خودتو دست بالا و قوی نشون بدی یه ذره ضعف نشون بدی دهنت سرویسه تجربه واقعی منه

منم ۱۰سال با شوهرم همین رفتار رو داشتم همیشه کوتاه اومدم همیشه فداکار و...اما همیشه نتیجه عکس داد و اون ازم دورتر شد مثل شما که میگی خرف میزنم میگه غر میزنی .هیچی ترس از دست دادنمو نداره...

هر طور بخواد رفتار می‌کنه (خیانت آشکار)تا میام گلایه کنم خودم مقصر میشم....

وهزار تا خرف دیگع 

متاسفانه منم نتونستم ساسیت بی محلی کنم نمیدونم چرا نمیشه...

شاید بخاطر اینه که من توی ذاتم نیست 

توروخدا به منم یه چی بگین به خودم بیام😭😭😭😭😭😭

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
اره دقیقا باید خودتو دست نیافتنی بگیری

بی محل نکن معمولی باش ازش تعریف کن ولی کم

جلوش شده فیلم هم بازی کنی ولی نشون بده ازلخاظ کاری و زندگی و اینا سرت شلوغه نه ک فقط زندگیت توی اون خلاصه شده من سرم اومده تجربه دارم

قبل ازدواج سرکار میرفتم منتمو میکشید بخاطرش بیداربمونم باهاش چت کنم

الان چون بیکارم وهمش خونم کلاسی چیزی نمیرم بی ارزش شدم تو چشمش من باید منت بکشم باهام حرف بزنه 

منم ۱۰سال با شوهرم همین رفتار رو داشتم همیشه کوتاه اومدم همیشه فداکار و...اما همیشه نتیجه عکس داد و ...

خاستی بیا پی وی حرف بزنیم منم تقریا مثل ت شدم ولی ب هودم اومدم خیلی چیزارو تازه فهمیدم

تا وقتی ک دردسترس و سطح پایین باشیم توی چشمش وضعیت همینه.چون من شوهرم اول اینجوری نبود منت میکشید باهاش بزم گرونترین رستورانا .خودم بعد ازدواج گفتم بزار ساده بگسرم انقد پول خرج نکنه و خیلی چیزارو ساده گرفتم الان عین یه دستمال کهنه بی ارزش شدم .همون روش قبلیم درست بود