2777
2789

من با آقایی تو رابطه بودم قصدمون ازدواج اما خانوادش راضی نشدن بعد تو رابطه من خیلی پیگیرش بودم و قربون صدقش میرفتم و به حرفش گوش میدادم 

تو رابطه من از چیزی ناراحت بودم حرف میزدم میگفت غر میزنی یا میگفت من حوصله ندارم 

بعد بنظرتون من چون دم دستی بودم و ازم مطمعن بوده جایی نمیرم این شکلی رفتار می‌کرد باهام ؟؟

ممکنه برای دختر دیگه ای که خودشو بالا میگیره خوب باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا پسرانه با دختری که تحویلشون نگیره خیلی خیلی بهتر رفتار میکنن

من این رو خیلی قبول ندارم 

من پارتنرم رو تحویل نگیرم خیلی ناراحت میشه بیشتر لج می‌کنه ....

حالا نمیدونم ایشون برعکس عالمه یا چی

خب باید چجوری رفتار کرد ؟

نه خیلی بی محلی کنی نه خیلی بچسبی  بستگی به موقعیتش داره ولی وقتی از چیزی ناراحتی نه گریه کن نه مظلوم نمایی سرد شو ببین چطور میاد سمتت ذات مردا همینه بی محلی جذبشون میکنه ولی تعادلش چون زیادیش هم دلشونو میزنه یجوری رفتار کنی بفهمه  با هر حرکتی از دستت میده

اره عزیزم زرنگ باش نزار برات بزرگی کنن وقتی بدونن هرچیزیو تحمل نمیکنی خودشونو جمع میکنن در واقع خودت این اجازه رو میدی چجوری باهات رفتار بشه منم دقیقا خیلی برام بزرگی کرد و حتی چادر میزاشتم اینستامو پاک کردم الان ولی جرات نداره ب زنش چیزی بگه عکس زنشو میزاره پروف اینستاش ک هزارتا فالوئر پسرم داره  کسی ک ب من میگف عکسمو نزترم رو پروف خودم،،در واقع زنه یکاری کرده مرده جمع شده کاری ک من هرگز میتونستم