2777
2789
نه . روحی .

تا زمانی که خودت نخوای درست نمیشه

تاپیکات رو خوندم

یجوری می گی من همینم تراپیست گفت فلان

دو از جونت انکار سرطان دادی خودتم این وسط هیچ کاره ای 

همه می تونن تغییر کنن

نمونه ش همسر من

البته اون مشکلات زیادی در کودکی داشت

متارکه پدر مادر 

اینکه بدون هر دو والد و بدور از هر دو بزرگ شد

الان هم متاسفانه پس لرزه هاش هست

ولی خیلی تغییر کرد

البته این وسط من بودم که متلاشی شدم زیر این همه فشار

اگه تهران بودی یه جا بهت معرفی می کردم یه کلاس کارگاهی شرکت می کردی خیلی عالی میشد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین یهو ب خودت میای میبینی 70،80 سالت شده کسیو نداری خودتی و خودتنه بچه ای نه همسری نه کسی میاد سر ...

من فقط انگیزم داشتن ی ماشین خوبه همین . 

بعدشم 70 یا 80 رویاییه متاهلشم ب این سن نمیرسسه.  

من خودم ب 50 نمیرسم . از پس خودم برمیام . نشد هم . قرار نیست زنت یا بچت باشه!

شما یبار میفتی یبارم میمیری! پرستار هست . نیروی کار هست . ک کاراتو انجام بده. .چرا رمانتیکش میکنی .

اومدیم و ازدولج کری و زنت مرد ! بچتم نا اهل بود ! یا ازت دور باشه . فرقش چیه ! 

این همه بزرگ میکنی اخرشم این میشه. زیا دیدم

تا زمانی که خودت نخوای درست نمیشهتاپیکات رو خوندمیجوری می گی من همینم تراپیست گفت فلاندو از جونت انک ...

با حرف و اموزش درس نمیشه . من خودم مدرسم . تا کسی نره تو کار و تجربه یدست میاره . درس نیمشه.  متاسفانه من از،شکستلم درس نمیگیرم و تکرار میشه.  هر چند ک دست خودم نیست . 

پذرو مادر من اگه متارکه میگردن خیلی خوب بوذ!

نه متلرکه نه طلاق فقط جنگ و جدل و دوباره اشتی . این وسط،روح من به فنا رفت . 

والا من ب اون مرحله نرسیدم. چیزی ندارم بگم. ولی چون مردادیم . خیلی شدید احساس میدم طوری ک دخترا دچا ...

ولی حس میکنم شمام مث من شاید انتخابت درست نبوده من جوریم که کسی بهم محبت کنه با محبت جوابشو میدم اونایی که دچار سو تفاهمن سر تا پا دچار مشکلن

من فقط انگیزم داشتن ی ماشین خوبه همین . بعدشم 70 یا 80 رویاییه متاهلشم ب این سن نمیرسسه. من خودم ب ...

خب پس شما اصلا خودت قصد ازدواج نداری این بحثش کاملا جداس

اگه اینجوری فکر میکنی که خب اصراری ب ازدواج نیس

موفق باشید

ببین یهو ب خودت میای میبینی 70،80 سالت شده کسیو نداری خودتی و خودتنه بچه ای نه همسری نه کسی میاد سر ...

همه قصد ازدواج دارن ولی نه به هر قیمتی . حتی اون دخترایی ک ب من  گفتم قصد ازدولج ندارن .قصد ازدواج داشتن . 

با حرف و اموزش درس نمیشه . من خودم مدرسم . تا کسی نره تو کار و تجربه یدست میاره . درس نیمشه. متاسفا ...

خدا کمکت کنه

به جای برادر کوچیکم می گم 

جسارت نشه

یه کم‌لجبازی

حرف حرف خودته

با ۳۳ سال سن باید به یه پختگی نسبی رسیده باشی نرسیدی

انشالله هر چی که خیره برات پیش بیاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خوب مگه مجرد نمیتونه با رفیقش یا،خانوادش بره سفر . حرفایی میزنیا

😂😂فرق می‌کنه فرققققق اون همه جا هست دیگه امنیت داری

نه من ک دخترم نه اجازه ندارم اونام نمیان

بعدم مشکلات رو تنهایی نمیخاد حل کنی برای من ک دخترم شاید اینا مهم تر باشند تا پسرا اره

بعد هم تا کی فک میکنی دور از جونشون پدر مادر بالاسر آدمن 

بالاخره اگه نخای قبول کنی روزی متوجه میشی الان پدر مادر هستن راحتیم یه جا خوندم زندگی مثل مامان نیست دعوا کنی باز غذا بزاره جلو در اتاقت ولت می‌کنه تا از گشنگی بمیری

خدا کمکت کنهبه جای برادر کوچیکم می گم جسارت نشهیه کم‌لجبازیحرف حرف خودتهبا ۳۳ سال سن باید به یه پختگ ...

شما پختگی رو تو جی میبینی؟ اگه متظورت عشق و،عاشقیه که اینو تو پسرای 18 ساله باید ببینی. 

درم ورد ازدواجم گفتم خواستم ولی نشدنیه شما فک کن من خامم .

اون تراپیست هم بی سواده . 

😂😂فرق می‌کنه فرققققق اون همه جا هست دیگه امنیت دارینه من ک دخترم نه اجازه ندارم اونام نمیان بعدم م ...

خوب شما دختری   احتمالا ازدواج برات بهتره.  برا پسر تاوان داره ازدواج

😂😂فرق می‌کنه فرققققق اون همه جا هست دیگه امنیت دارینه من ک دخترم نه اجازه ندارم اونام نمیان بعدم م ...

خوب . مادر پدر نباشه . خودت ک هستی. کی بیشتر از خودت به خودت اهمیت میده؟ خودتو دوس داره؟

من مطانم شما ب ی دختر پول بدی کارتو انجام بده . خیلی احساس بهتری داری . تا یکی ک بیاد غر بزنه . بره خونه باباش. قهر کنه.  غذا نپزه . حرف نزنه . تازه موظفی بهش محبت کنی وگرنه سرد میشه و ول میکنه . هیچکی مث ودر مادر نمیشه . ششاید شما پدر مادرت واست پدری یا مادری نکردن . همچین اشخاصی بیشتر تمایل ب ازدواج دارن . 

شما پختگی رو تو جی میبینی؟ اگه متظورت عشق و،عاشقیه که اینو تو پسرای 18 ساله باید ببینی. درم ورد ازدو ...

باشه عصبانی نشو پسر خوب

پختگی تو جواب دادن تک تک به کامنتا

اینکه می گی همینی که هست

به هر حال عذر میخوام اگه ناراحتت کردم

خیلی زبون تند و تیز داری و در عین حال زودرنج هم هستی

به من چیزی نگفتی ولی تو تاپیکات دیدم 

خوب این ک دختره ولت کنه تا از گشنگی بمیری کجاش حذابه .به منم بگید .