2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه عصبانی نشو پسر خوبپختگی تو جواب دادن تک تک به کامنتااینکه می گی همینی که هستبه هر حال عذر میخوا ...

من نگفتم همینه ک هست!!

من منطقی جواب دادم . 

احتمالا اینجا شوهراشون زیاد یوزراسیفن . 

خوب . مادر پدر نباشه . خودت ک هستی. کی بیشتر از خودت به خودت اهمیت میده؟ خودتو دوس داره؟من مطانم شما ...

اهم اهم نه خیر اینجوری نیست خیلی هم خانواده خوبی دارم اما تا وقتی دختر خونشون هستم قانون اونا باید باشه م منم قبول دارم. 

راستش شما به نظرم  کلا بدت میاد هنوز خودت نخواستی یا عاشق نشدی وگرنه همه این کارایی ک گفتی خیلیم به مردای اطراف من با انجام دادنشون خوش میگذره و دوست دارن برای طرف کاری انجام بدن مردونه هست رفتارشون شما اهلش نیستی و عجیبم نیس تو این زمانه.

اهم اهم نه خیر اینجوری نیست خیلی هم خانواده خوبی دارم اما تا وقتی دختر خونشون هستم قانون اونا باید ب ...

خوب بله . منم اگه بخوام میتونم با ی دختر پایینتر از،خودم حالا ج معمولی چ زیر معمولی باشم . گفتم ک ی کارگر افغانیم میتونه ازدواج کنه. ولی برا شما شاید مجردی سخت باشه . شاید کمبود محبت داشته باشی. 

اهم اهم نه خیر اینجوری نیست خیلی هم خانواده خوبی دارم اما تا وقتی دختر خونشون هستم قانون اونا باید ب ...

عاشق ؟؟ مردا ک الان ده جا میرن خواستگاری  تا یجا اوکی بدن . چرا انقد هندیش میکنی . 

شما خیلی رمانتیک نگاه میکنی . برو دادگاه خانواده از این فازا در میای. فک میکنی همش خوشگذرونیه . من تو مجردیم ب طرف پول یا،کادو بدم. . همه کار میکنه. .