2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیشکی مث،خودت مواظبت نیست . اینو قبول کن. از ی غریبه انتظار نداشتع از خودت بیشتر دوستت داشته باشه. ...

همه ی آدما شبیه هم نیستن. من مطمئنم برای هر آدمی یکی هست که براش ساخته شده

یکی سر پا موند و رسید:)

راستش من تا ۲۴سالگی خیلی فک میکردم بهش و دوست داشتم بعد تا۲۶اصلا فکرش نبودم باز الان فکر میکنم  اشتباه کردم به فکر نبودم و همه دوستام رفتن و دیگه تنها موندم ن ک مقایسه کنم منظورمه مث دانشجویی اینا نیس هر کی راه خودشو می‌ره اون هم بستگی و فضای دوستانه خیلی خیلی کم شده نمیتونن هم واقعا

نه بابا . کاربرای اینجا شستن منو توقع داری قربون صدقه برم . من کسی باهام بدرفتاری نکنه مریض نیستم چی ...

ولی دیدم جواب درستی نمیدادی ، یکم بی حوصله ای

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

ینی نباید قید،ازدواجو بزنم؟

نه😐ازدواج حق طبیعی همه ادماس هیچکس هم از ازدواج منع نشده که یه مشت ادم بی سواد تعیین تکلیف میکنن

مشکلی هست ک ازدواجت رو به تاخیر میندازه اون رو اصلاح کن بعد ب ازدواج فکر کن نه اینکه کلا قید ازدواج رو بزنی این چه حرفیه اخه

همه ی آدما شبیه هم نیستن. من مطمئنم برای هر آدمی یکی هست که براش ساخته شده

ما ک پیدا نکردیم . هیچ وقت خوشبختی مطلق نیست . ک ی فرشته بیاد و نجاتت بده . باید بین بدو بدتر انتخاب کنی

نه😐ازدواج حق طبیعی همه ادماس هیچکس هم از ازدواج منع نشده که یه مشت ادم بی سواد تعیین تکلیف میکننمشک ...

من شرایطمو گفتم و گفت ازدواج کنی بیشتر اذیت،میشی