2777
2789
عنوان

زنداییم پسرشو میزنه تو فرق سر مااا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
من هرچی زندایی دیدم همین بودالبته زندایی کوچیکم خداییش خوبهولی بزرگه رو مخه یخورده😂 ک ب ... و اهمیت ...

وای دقیقاااا زندای بزرگه منه همینو میگهههخ

من زندایی کوچیکم خوبه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا کمبوده چون من کلا کاری بهش نداشتما بیخودی هی پسر پسر میکرد، خودش بنده خدا کلی نو زندگی سختی کشی ...

درسته عزیزم  ما هم سعی می‌کنیم محل ندیم که عذاب نکشیم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خوب بگه دلخوشی ش تو زندگی همینه افتخارش و رد پاس تو زندگی همینه حتما هیچ چیز دیگه ای برای ابراز وجود ...

درسته  عزیزم ما هم سعی می‌کنیم بی محلی کنیم 

وای دقیقاااا زندای بزرگه منه همینو میگهههخمن زندایی کوچیکم خوبه

من ولی زندایی پایه و مهربونی میشم

خواهرزادش‌ ۹ یا ۱۰ سالشه

می‌بریمش‌ بیرون با داییش🥲😂

بعد تو مخ داییش میرم میگم بریم شیرکاکائو و معینی پور بخریمممم😂😂😂

کلا ۱۰ سال از خواهرزادش‌ بزرگترم🥲😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وقتی به مامانت میگه بچه بیارین،مامانت بگه خداروشکر یه دونه پسرشما هست تاج و تخت به ارث ببره ،دیگه نی ...

😂😂😂جواب خوبیهههه خداییی

من ولی زندایی پایه و مهربونی میشمخواهرزادش‌ ۹ یا ۱۰ سالشهمی‌بریمش‌ بیرون با داییش🥲😂بعد تو مخ داییش ...

ای جانننن چقدر خوببب

من زندایی کوچیکم اینطوریههه مهربونه میرم خونشون با هم آشپزی میکنیم  و میریم خرید و .... ۱۰ سال ازم بزرگتره و خواهر نداره

ای جانننن چقدر خوبببمن زندایی کوچیکم اینطوریههه مهربونه میرم خونشون با هم آشپزی میکنیم و میریم خرید ...

دقیقا زندایی کوچیکه منم همینه

متولد ۷۰ عه

راحتیم باهاش از بچگی

الان یه سوال ذهن منو درگیر کرده

مادر دوست پسرم دماغشو‌ داره عمل میکنه

شهری ک من دانشگاه میرم

دوست پسرم همراش میره، بنظرم بگم اگه خواستی باهات بیام؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دقیقا زندایی کوچیکه منم همینهمتولد ۷۰ عهراحتیم باهاش از بچگیالان یه سوال ذهن منو درگیر کردهمادر دوست ...

خداحفظش کنه برات 

رابطه ات با دوست پسرت در چه حده؟

خانواده ها میدونن؟

خداحفظش کنه برات رابطه ات با دوست پسرت در چه حده؟خانواده ها میدونن؟

قربونت

جدیه رابطمون خانواده ها در جریان هستن