2777
2789
عنوان

زنداییم پسرشو میزنه تو فرق سر مااا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست

بگو آره والا ، مونده بودیم این پادشاهی بدون ولیعهد چی میشه ، خوب شد پسر تو اومد و نجاتمون داد وگرنه تاج و تخت و چیکار میکردیم 😂😂😂😂😂

ولی در کل اهمیت ندین بهش ، همین که شما برای خودتون موفق و خوشبخت باشین و هوای پدر و مادرتون رو هم داشته باشید بهترین جوابه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا انگار تحفه زاییده

پسرش از الان که کلاس هفتمه میزنه زنداییم رو

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جا میگه پیش همه کس میگه خب آدم ناراحت میشه دیگه 🥲

برای چی ناراحت میشید ؟ مگه اینکه حرفاشو قبول داشته باشید که ناراحت بشید وگرنه دلیلی نداره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

چه جوابی اهمیت ندین ، تو فامیل ما هم برعکسه همه پسر داریم جاریم یه دختر هی میشینه میگه دختر من تک نوه فامیله هی اینجوره اونجوره منم میگم خدا نگهش داره با یه لبخند ملیح واقعنم برام مهم نیست و ناراحت نمیشم بچه هر کس با هر جنسیتی واسه خودش عزیز و بس حرف دیگران مهم نیست

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
یه سوالهنوز بهت ثابت نشده ذات زندایی ها اینه؟البته خودم قراره زندایی شم بعدا🤦🏻‍♀️😂

بخداااا که من همچین زندایی نمیشم😂😂

چرا واقعا زندایی ها اینطوری آن 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

زمان قدیم پسر چون کار کشاورزی می‌کرد و زن هم می‌گرفت می‌آورد خونه پدریش و یه نیروی کار اضافه می‌کرد به خونه خیلی ارزشمند بود ولی دخترها باید یه جهیزیه هم بهشون می‌دادی و می‌فرستادیش واسه یه خانواده دیگه کار کنه و مقداری از ارث رو هم می‌برد بیرون خانواده بسیار بی‌ارزش بود.

الان که عصر کشاورزی نیست جان من. مردم فقط یاد گرفتن پسر خوبه و دختر نه و اصلا به ریشه این اعتقاد فکر نمی‌کنن.

به زن دایی‌ات توضیح بده که عصر کشاورزی گذشته و تو دوران پسا صنعتی پسر و دختر ارجحیتی به هم ندارن.

جواب نده رو خودت و پیشرفتت کار کن، زمان جواب اونو میده، مثل یکی از نزدیکان من حالا که بچه هامون بزرگ ...

همین پسر داییم که کلاس هفتم هس از الان زنداییم رو میزنه 

بد دهنه 

از الان ...

بخداااا که من همچین زندایی نمیشم😂😂چرا واقعا زندایی ها اینطوری آن

من هرچی زندایی دیدم همین بود

البته زندایی کوچیکم خداییش خوبه

ولی بزرگه رو مخه یخورده😂 ک ب ... و اهمیت نمیدم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خواهرشوهر منم فک کرده بود شاخ غول شکسته انقد بی محلی کردم و رفت و آمد کلا قطع کردم جمع کرد خودشو

کاش ما هم باهاش کات کنیم جلو جمع یه جوری با آدم رفتار میکنه انگار بهترین عروس دنیاست ولی ....

داییم خوبه دلمون واس اون میسوزه 

پسرش از الان که کلاس هفتمه میزنه زنداییم رو

ایندفعه شما هم بگید به دختر و پسر نیست که به ادب بچس

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بگو آره والا ، مونده بودیم این پادشاهی بدون ولیعهد چی میشه ، خوب شد پسر تو اومد و نجاتمون داد وگرنه ...

😂😂😂 والا بخدااا انگار ولیعهد میخوایم 

بخدااا که پسر داییم از الان یه انیشی میسوزونه که نگووو

کاش ما هم باهاش کات کنیم جلو جمع یه جوری با آدم رفتار میکنه انگار بهترین عروس دنیاست ولی ....داییم خ ...

اینا کمبوده چون من کلا کاری بهش نداشتما بیخودی هی پسر پسر میکرد، خودش بنده خدا کلی نو زندگی سختی کشید براش شده بود عقده .اینم مطمئن باش یجا ی کمبودی داره اذیتتون میکنه

چه جوابی اهمیت ندین ، تو فامیل ما هم برعکسه همه پسر داریم جاریم یه دختر هی میشینه میگه دختر من تک نو ...

درسته عزیزم خدا بچه هات رو حفظ کنه 

زمان قدیم پسر چون کار کشاورزی می‌کرد و زن هم می‌گرفت می‌آورد خونه پدریش و یه نیروی کار اضافه می‌کرد ...

باید براش کلاس آموزشی بزارم😂

مرسی عزیزممممممم