2777
2789

معلومه وکیل

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلاس داشتن چه صیغه ایه دیگه

جدیدا مد شده//

شغله دیگه بسته به علاقه و استعداد افراد داره

هر دو هم مفیدن برای کشور

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

دیگه هرکیو میبینی وکیل و معلمه . الان همسایه های ما همشون معلمن هیچکدوم کلاس نداره این شغلا . فقط کا ...

هرمیون میبینم ؟؟گلم من الان شما رو دیدم وکیلید؟

خدایی قبول دارم معیشت سخته همه معلم شدن

ولی وکالت جون طرف درمیاد قبول بشه با آزمون اختبار بعدش رسما صاف شده 

سختی های معلمی تا آزمون اصلح هم دیدم انقدر مغرضانه نظر ندید خواهشا

هرمیون میبینم ؟؟گلم من الان شما رو دیدم وکیلید؟خدایی قبول دارم معیشت سخته همه معلم شدنولی وکالت جون ...

نه من وکیل نیستم اینجا بیشتر مردم وکیلن من خواستگارام یکی دوتا وکیل بود ولی شوهرم الان کارخونه داره هرچند بزرگ نیست ولی درامدش خوبه