2777
2789

خسته شدم دلم گریه با صدای بلند میخاد 

تو اتاق خودمم راحت نمیتونم نفس بکشم 

مادر شوهرم همه چی ما دخالت می‌کنه رابطه جنسی 

بچه، لباس ،اینکه کجا برم نرم 

تازگیا هم میگ برین پیش ملا یا دعانویس شاید جادوتون کردن 

ما فقط مشکلمون خونه است و از هم دوریم 

بگید ب شوهرم چی بگم گفتم منو از اینجا ببر حتی شده خونه کاه و گلی

اسنپ کار می‌کنه گفتم منو ببر خونه اجاره کن 

نفسم بند اومد اینجا 

دیگ چی بگم قانع بشه

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز که از سرکار اومد وسایلات اماده باشه بگو من و تا چندروز دیگه از اینجا میبری یا نه؟ اگر نه میرم خونه پدرم

درخواستت رو جدی بیان کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه روز که از سرکار اومد وسایلات اماده باشه بگو من و تا چندروز دیگه از اینجا میبری یا نه؟ اگر نه میرم ...

تلفنی بگم؟ 

چون هنوز معلوم نیس کی بیاد دو هفته دیگ شاید 

تا اون موقع من میمیرم 

تلفنی بگم؟ چون هنوز معلوم نیس کی بیاد دو هفته دیگ شاید تا اون موقع من میمیرم

بگو

چندساله اینطوریه؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تو یه خونه اتاقمون جداست

اه حق داری😣

ما خونه داشتیم ولی شوهرم یه شهر دیگه کار میکرد اصلا توی خونمون نبودیم و خونه مادرشوهر زندکی میکردیم.منم روانی میشدم اختیار نداری مثلا نصف شب گشنت شه،اختیار نداری بیشتر بخوابی،اختیار نداری بگو.زی و....رومون توی روی هم باز میشد و بحث پیش میومد،احترام کم و.....

دیگه بعد از یکی دو سال شوهرم کارِ دیگه راه انداخت و اون دورانِ سَمی تموم‌شد و اومدیم خونه خودمون

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بگوچندساله اینطوریه؟

سال اول ک کلا باهم بودیم خونه مادرشوهر 

سال دوم رفت سر کار منم برد پیشش سرایداری نیمه وقت ک خودشم بیرون کار کنه

4 ماهه باز اومدم اینجا باز همون اش و کاسع