2777
2789
عنوان

خیانت شاخ و دم که نداره اینم خیانت حساب میشه مگه نه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 90 پست
آره عکسشون کنار هم دختر عمش با لبخند رژ قرمز و با عشوه زیاد همین الان اعصابم خورد شد یادش افتادم این ...

اصلا میدونی خیانت یعنی چی؟ خیانتو توضیح بده

والا من که نمیشناسمت ۲ دیقه اومدم تاپیکت اعصابم خورد شد از رفتارای بچه گونت بنده خدا شوهرت چی میکشه از دست تو

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون همنجور که گفتی از روی خامی گفتی فلانی رو دوست داری بعدم گیر الکی بخاطر دختر عمش دادی

نه رفتارای دختر عمش عصبیم کرده بود خواستم امتحانش کنم نظر خودش چیه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

اصلا میدونی خیانت یعنی چی؟ خیانتو توضیح بدهوالا من که نمیشناسمت ۲ دیقه اومدم تاپیکت اعصابم خورد شد ا ...

خب خیانت ینی مهم نبودن طرف مقابل، مهم نیست قلبش بشکنه، حتما نباید رابطه جنسی باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به‌نظر من این وسواس شما به‌خاطر عدم اعتماد بنفسته، احتمالا همسرتون از لحاظ شغلی و تحصیلی و شاید بقیه موارد از شما بالاتره که خب قاعدتا با این اختلاف سنی بالا حتما هست.

اینکه دختر عمه همسرتوت رفتاراش مشکل داره همسرتون چه گناهی کرده؟

الان فامیلای همسر منم کلی اهل بزن و برقصن و توی هر مراسمی پا میشن میرقصن و فلان، باید با همسرم دعوا راه بندازم؟ بهش انگ به این بزرگی بزنم؟ الانم که همه خانما ماشالله زیبا و پر از عشوه‌ن! ولی خب به من چه، من خودم چیزی کم ندارم به همسرمم اعنماد دارم.

یکم اعتماد بنفس داشته باش! هی خیانت خیانت

مسائل زندگیتو با رفتارای درست حل کن نه این مسخره بازیا.

انقدر به همسرتون با رفتارای اشتباه این موضوعو گفتید و سرزنشش کردید که ری‌اکت اغراق شده انجام داده و قطعا همچین چیزی که گفته توی دلش نبوده اما شما مجبورش کردید بگه تا دست از سرش بردارید.

زندگیت درخطره با این وضعیت، یکم حواست رو جمع کن و منطقی مشکلاتتون مطرح کن، اسم خیانتم هیچوقت توی زندگیت نیار

من بنداز اسم دختر عمش دهنش اونم باید خیانت کنه؟ میتونست بیاد منو آروم کنه بگه چیزی نیست بین ما نه ای ...

وا دقت کن شما این بحثو شروع کردیا به خدا چشمام شده این😳

تازه هضم این موضوعات برای آقایون سختره

به‌نظر من این وسواس شما به‌خاطر عدم اعتماد بنفسته، احتمالا همسرتون از لحاظ شغلی و تحصیلی و شاید بقیه ...

خیلی حرفاتون دوست داشتم 🥺 دقیقا همین طوره 

اعتماد بنفس ندارم چکار کنم 

بعدشم من اصلا از کارایی ک دختر عمش میکنه مثل کاشت ناخن و مژه و اینا خوشم نمیاد ولی حرص میخورم اون اینکار میکنه قر میده باهاش 

خب اون پولدار تر و مستقل از از منه 

اعتماد بنفس ندارم اصلا 

باعث میشه با شوهرم دعوا کنم بگم مقصر تویی 

یعنی واقعا خیانت محسوب نمیشه ولی خیلی بد رفتار کرد باهام ری اکشن بدی داد به دعواهام

خیلی دلمو آروم کردی ممنونم ازت 🥺💌 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به‌نظر من این وسواس شما به‌خاطر عدم اعتماد بنفسته، احتمالا همسرتون از لحاظ شغلی و تحصیلی و شاید بقیه ...

کاش همه بجای قضاوت اینجوری درکم میکردن و می‌فهمیدن  مشکل چیه ممنونم ازت  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش همه بجای قضاوت  اینجوری درکم میکردن و می‌فهمیدن  مشکل چیه ممنونم ازت  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش همه بجای قضاوت اینجوری درکم میکردن و می‌فهمیدن مشکل چیه ممنونم ازت

عزیزم♥️ ببخشید اگه یکم تند گفتم خواستم به خودت بیای و زندگی رو به کام خودت و همسرت تلخ نکنی، ارزش نداره واقعا.

قرار نیست همه کاشت ناخن و مژه و اینا بکنن، منم نکردم، فقط روی رفتارای دخترعمه جلوی شوهر زوم نکن، برو با مادرت دردودل کن با خواهرت ولی به همسرت نگو، هرکاری کرد انگار نه انگار، انگار وجود نداره، گیر نده به شوهرت اون چی کنه.

از خودت تعریف کن و خودت رو دوست داشته باش

بذار فکر کنه خوش شانسه که تورو داره

نه که فکر کنه تو به اون حسودی میکنی

قطعا توی یه چیزی توهم مستعد و توانمندی، تلاش کن توی اون زمینه

قطعا تو بهترین دختری بودی که به چشمش اومده و باهات ازدواج کرده

عزیزم♥️ ببخشید اگه یکم تند گفتم خواستم به خودت بیای و زندگی رو به کام خودت و همسرت تلخ نکنی، ارزش ند ...

نه اشکال نداره ناراحت نشدم عزیزم 

خیلی تند میرم گاهی همسرم اذیتش میکنم خودمم ناراحت میشم ولی دست خودم نبود 

سعی میکنم درست کنم همچیو💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من الکی میگفتم خودشم می‌فهمید من الکی میگم اون نباید اینکار می‌کرد تو می‌بخشیدی جای من بودی؟ از ا ...

دختر عمش نامزدش بوده قبلا ؟ یا با هم بودن ؟ 

کلا سعی کنین هردوتون اینجوری همو آزار ندین

باید قشنگ و آروم یک بار برای همیشه این مسئله رو حل کنی، باید بدونه حتی اگرم حساس نباشی رو دخترعمه ، نباید چنین چیزی بگه، برا شخصیتش خوب نیست، خودتم نباید بگی حتی الکی

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕