2777
2789
عنوان

خیانت شاخ و دم که نداره اینم خیانت حساب میشه مگه نه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 90 پست
چرا باید پاک کنه؟؟؟؟؟؟ این همه عکس میگیری که پس فردا پاک‌کنی؟ خب پس چرا عکس بگیریم؟؟؟ بابا به خدا یه ...

و رفتارای دختر عمشو نمیدی خواهش میکنم تاپیک قبلی بخون بعد قضاوت کن من حق دارم روش حساس بشم بدم میاد ازشون

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

ببین بشین یه روز درست باهاش حرف بزن البته باارامش بینش بحث نکن بزار شوهرتم حرف بزنه تاپیک قبلتو خون ...

حرف بزنیم تهش همین دعوا میشه بدم میاد از همشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف بزنیم تهش همین دعوا میشه بدم میاد از همشون

برو پیش مشاور خیلی بهتر میتونی عمل کنی بهتون کمک‌میکنه

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

برو پیش مشاور خیلی بهتر میتونی عمل کنی بهتون کمک‌میکنه

ممنون عزیزم💌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوندی رفتاراشو؟من مطمعنم رفتارای دختر عمش عادی نیست بخاطر همین من عصبی میشم بدم میاد از همشون حتی یب ...

حتما متوجه حساسیت شما شدن که دوس دارن اذیتت کنن و گرنه چه دلیلی داره در حضور شما این حرفا زده بشه ؟

برات مهم نباشه از سرشون میفته 

😐🤷🏻‍♀️
حتما متوجه حساسیت شما شدن که دوس دارن اذیتت کنن و گرنه چه دلیلی داره در حضور شما این حرفا زده بشه ؟ب ...

آره مثل اینکه تنها چاره همینه ولی عصبی میشم ازش باهاش دعوا میکنم اعصاب برا هیچکدوممون نذاشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستشو بخوای باورم نمیشه بچه داشته باشی و تازه زایمان کرده باشی بعد هنوز دنبال داستان و دعوای هزارسال پیشتون باشی. تو خودت بچه ای، بچه آوردنت چی بوده این وسط! پس یا فیکی یا ببخشید احمقی. کدوم خیانت؟ مام هزارتا عکس داریم با فامیل و دوست و فلان... خیانت اصن می‌دونی یعنی چی؟ یعنی اینکه پیش تو باشه دلش و فکرش  پیش یکی دیگه. با یکی دیگه پنهانی چت کنه بره سر قرار چمیدونم رابطه جنسی داشته باشه و ... اینا اسمش خیانته مهم تر از همش اون خط بالاتر فکر و ذهنش پیش یکی دیگه باشه. اینقدر اینو چماق نکن بکوب تو سرش تو خودتم خیانت کردی بخواد اون حساب کنه این مدلی!! اونم همین توجیهات مسخره تو رو می‌تونه بیاره... تو هنوز ۱۰ سال دیگه وقت ازدواجت بود عزیز خیییلی زود بوده وقتی بلوغ فکری نداری سیاست نداری روانشناس هم حاضر نیستی بری کمک و مشورت بگیری به حرف کسیم گوش نمیدی! اینقدر ادامه بده که تهش یا شوهرت واقعا بره خیانت کنه یا خودت مریض روانی بشی 

آره مثل اینکه تنها چاره همینه ولی عصبی میشم ازش باهاش دعوا میکنم اعصاب برا هیچکدوممون نذاشتم

اشباه می کنی ،اینجوری خودت هم به شایعه هات بی اساس ،دامن میزنی 

باید بتونی احساساتت مدیریت کنی

😐🤷🏻‍♀️
راستشو بخوای باورم نمیشه بچه داشته باشی و تازه زایمان کرده باشی بعد هنوز دنبال داستان و دعوای هزارسا ...

وقتی چیزی از زندگی من نمیدونی و قضاوت کردی 

به هر حال باشه ممنون ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشباه می کنی ،اینجوری خودت هم به شایعه هات بی اساس ،دامن میزنی باید بتونی احساساتت مدیریت کنی

ممنون 🤍☘️

1
5
10
15
20
25
30
35
40