2777
2789
عنوان

تککک فرزنداااااااااا

510 بازدید | 59 پست

سلاام شما هم مثل من از اینکه برادر خواهر ندارین ناراحتین😕

جدی تک فرزندی خیلی سخته

حداقل یه خواهری یه برادری باهاش بگی بخندی بری بیرون وقت بگذرونی

بالاخره دوست که هر چقدر خوب باشه مثل خواهر یا خانوادت نمیشه بتونی همه چیزو بهش بگی

الان دلم میخواد با یکی حرف بزنم هیچکی نیست اگه یه خواهر برادر داشتم که اینطور نبود تازه خونه هم شلوغ تر میشدد

نظرشما چیهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب داشتم غر میزدم درموردش اتفاقا

ب پارتنرم گفتم ببین من بچم باید ۴ ۵ تا خواهر برادر داشته باشه😂

ولی خب الان ک فکر میکنم میگم همون یدونه بسهه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم تک فرزندی و چند فرزندی در جای خودش معایب داره، میدونید چقدر چند فرزندا از برادر و خواهر ضربه خوردند و مشکل روحی روانیشون از اوناس؟! 

تک فرزندها هم هم مشکل شما را دارند

والا من دو تا بچه دارم ، دخترم دائم میگه خونه خلوته ، چرا بازم نی نی نمیاری . حالا خودش و داداشش عین خروس جنگی صبح تا شب دارن داد و بیداد میکنن ها ولی باز به نظرش خونه زیادی آرومه 😐😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دقیقا یه خواهر نیاز دارم تو این شرایط🥲

منم خیلییی یه خواهر که هوای همو داشته باشیم همو اذیت کنیم بگیم بخندیم بریم بیرون 

ولی هیچکی نیست

تازه بزرگم بشم جز مامان بابام کسیو ندارم

مامانم میگه ازدواج میکنی شوهرت میشه خواهر برادرت یااا شاید خواهر شوهر دار شدی همه از خواهر شوهر فراری ان منو میگه جا خواهرت😐هوووووف

من که ننم دهنمو سرویس کرده زورش فق‌‌ رسیده بمن‌هر جاااا میذه منم باید برم فوش و جیغو دادو عین بچه دو ...

اره دقیقا

تازه تک فرزندم باشی همشش چشما دنبالته چی میکنی چی نمیکنی سخت گیری ها هم بیشتر

من تک بچم و کاملا راضیم

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

منم خیلییی یه خواهر که هوای همو داشته باشیم همو اذیت کنیم بگیم بخندیم بریم بیرون ولی هیچکی نیستتازه ...

هی کلا خواهر داشتن لازمه خواهر دلسوز که الان زنگ‌میزدم باهاش حداقل درددل میکردم یکم اروم شم

امروز برقم،،کاملا رفته:(

من که راضیم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

دیشب داشتم غر میزدم درموردش اتفاقاب پارتنرم گفتم ببین من بچم باید ۴ ۵ تا خواهر برادر داشته باشه😂ولی ...

ولی تک بودن سخته نه تو بچگیت همبازی داری نه تو بزرگیت کسی باشه که هواتو داشته باشه

پدر مادرم هستن ولی خب بازم هر کی جای خودشو داره