2777
2789
عنوان

سرطان کبد😭😭بابام

506 بازدید | 71 پست

کسی تو تطرافیانتون  بوده تسن بیماری داشته باشه چند وقت زنده میمونن😭😭

بابام ۱۴۱۵ ساله سیروز کبدی داره حالا از پا افتاده شده سرطات بدخیم کبد😭😭😭 دکتر فقط دارو تجویز کزد بابام کلا از بین رفته نا توان شده هیچی نمیخوره نمیخوابه رنگشم زرددد بمیرمی راش ورم داره پادرد بدن درد خداااااا من چ جوری تحمل کنم این روزارو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»

خدا له دلتون آرامش بده.انشالله فرجی بشه سلامتیشونو یه دست بیارن

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

فقط دارو داده؟ 

به چندتا دکتر دیگه هم ازمایشاتو نشون بدین من یه بنده خداییو میشناسم سرطان رحم داشت یه دکتر گفته بود شیمی درمانی نکن زنده نمیمونی رفت پیش یه دکتر دیگه الان داره درمان میشه حالش خوبه

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
نه نمیشع

خدا خودش شفا بده بهش کممک کنین دستش بگیرین ببرین پیاده روی داروهاشم سروقت بهش بدین غذا هم اصلا سرخ کردنی یاروغن دار ندین شاید خدا رحمی کرد و شفا پیدا کنه

نظرشمام محترمه

اگ بخاد بره اون دنیا خدا هوا مارو داره دیگ؟؟همه چی خوب میچینه

این که دارم ازش برات میگم شوهر خالم بود ۵۶سالشبود که فوت شد دقیق ۵ماه قبلشم پسرشو بخاطر تومور ازدست داده بود خالم بیچاره الان شبا اصلا خواب ندارها میگه شبا همش جلو چشمم پوست و استخون شده وقتی مشکلات بقیه رو ببینی متوجه میشی که چقد رده پایینتر هم از خودت وجود داره

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین