2777
2789
عنوان

خیانت شاخ و دم که نداره اینم خیانت حساب میشه مگه نه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 90 پست
بفرما قبول داری این خیانت بوده!

بله .ولی اول شما خیانت کردی بعد ایشون

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

نه عزیزم نیست شما غیر از این مورد ،مورد مشکوک دو نفره دیگه ای ازشون دیدی ؟

تاپیک قبلی تو@یح دادم رفتارای دختر عمشو ممنون میشم بخونی 

مطمعنی خیانت نیست این کارش؟ این کارش یعنی تو هیچ ارزشی برام نداری هرکار دلم میخواد میکنم اصلا دوسشم دارم یعنی 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمی که خودت شروع کردی و خودت مقصری؟ فلانی از من خوشش میومد آخه این چه حرف بچگانیه؟ خب اونم همینو ...

من عکس باهاشون دارم؟من بخاطر اونا به همسرم فحش میدم؟ ولی اون بخاطر عکس اون به من فحش داد و گفت دلم میخواد اصلا دوسش دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش بحالت دانشجو دندون پزشکی خودت میدونی فضای بیمارستان صمیمیه درسته؟ شوهر منم تو بیمارستان کار میک ...

من نوشتم به زودی عزیزم 

ولی درکل یکم ارامش توی خونت رو بیشتر حفظ کن شوهرت اگه ادم بیخودی بود با حرفای اولت هزارتا توهین بهت میکرد 

الانم کاری کرده حساسیتت نسبت به دختر عموش کمتر شه طبیعیه خانما هم غیرتی میشن ولی این حساسیت اولش خودتو از درون  نابود میکنه بعدشم زندگیتو 

احساساتت رو نمیتونی درست کنترل کنی مطمنم ته دلت از یه چیزی ناراحتی و یه چیزی هست که این رفتارو داری ولی درستش کن حتما 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

بله .ولی اول شما خیانت کردی بعد ایشون

من عکس ازشون دارم؟ اون چرا با عکس اون بهم خیانت کرد گفت  دوسش دارم 

من حتی اسم چند تا بازیگر خارجی ام بردم که الکی اند ولی اون واقعی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک قبلی تو@یح دادم رفتارای دختر عمشو ممنون میشم بخونی مطمعنی خیانت نیست این کارش؟ این کارش یعنی ت ...

نه عزیزم من نیست ،حداقل تا زمانی که خطایی ازشون سر نزده 

شما ارزشمندی ،ولی وقتی اینطوری به همسرت تهمت می زنی  ارزشت کمرنگ میشه 

اون عکس نباید زندگیت مختل کنه ، باید به شوهرت احترام بزاری ،اگه بهش اعتماد نداری ،دنبال منبع بی اعتمادی بگرد ،شاید اصلا در وجودت خودت باشه

😐🤷🏻‍♀️
من عکس باهاشون دارم؟من بخاطر اونا به همسرم فحش میدم؟ ولی اون بخاطر عکس اون به من فحش داد و گفت دلم م ...

اینکه تا الان تونسته باهات زندگی کنه خیلیه! یکم تو رفتارت تجدید نظر کن و گرنه زندگیت درست نمیشه

عکس داشتن با اقوام طبیعیه! فامیلته اصلا قبل از این که تو بیای اون بوده!!! چه توقعی داری؟ با فامیلش قطع ارتباط کنه؟؟ زدی غرورمو شکوندی میگی خوب کردم بعد میگی اون بد کرده؟ رفتار خودت شروع کننده و فاجعه بوده! الکی هم حساسش کردی و نقطه ضعف دادی دستش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من نوشتم به زودی عزیزم ولی درکل یکم ارامش توی خونت رو بیشتر حفظ کن شوهرت اگه ادم بیخودی بود با حرفای ...

چقد خوب منو درک میکنی آره من از یه چیزی ناراحتم که اینجوری بهش گفتم الانم اصرار دارم خیانت کرده ممنونم ازت 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم من نیست ،حداقل تا زمانی که خطایی ازشون سر نزده شما ارزشمندی ،ولی وقتی اینطوری به همسرت تهمت ...

خوندی رفتاراشو؟من مطمعنم رفتارای دختر عمش عادی نیست بخاطر همین من عصبی میشم 

بدم میاد از همشون حتی یبار خواهر شوهرم جلو همه به دختر عمش گفت هم دکتری هم خوشگلی خوشگللللل  حس میکنم اینا همشون از لج من اینکار میکنن ک بگن حیف شوهرم تو خوب نیستی 

در حالی ک دختر عمشون دکترم نیست خوشگلم نیست کارشناس تغذیه است 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکه تا الان تونسته باهات زندگی کنه خیلیه! یکم تو رفتارت تجدید نظر کن و گرنه زندگیت درست نمیشهعکس د ...

باشه قبول از قبل من بود! وقتی من هستم چرا پاک نمیکنه هرچی مطلق به اونه؟ تا وقتی خودم دعوا راه بندازم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه قبول از قبل من بود! وقتی من هستم چرا پاک نمیکنه هرچی مطلق به اونه؟ تا وقتی خودم دعوا راه بندازم

چرا باید پاک کنه؟؟؟؟؟؟ 

این همه عکس میگیری که پس فردا پاک‌کنی؟ خب پس چرا عکس بگیریم؟؟؟ 

بابا به خدا یه چیزیت میشه😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چقد خوب منو درک میکنی آره من از یه چیزی ناراحتم که اینجوری بهش گفتم الانم اصرار دارم خیانت کرده ممنو ...

ببین بشین یه روز درست باهاش حرف بزن البته باارامش بینش بحث نکن بزار شوهرتم حرف بزنه  تاپیک قبلتو خوندم یکم محدودیت ایجاد کنین تو رفت و امد و به خودتم برس خیلی خودتو مقایسه میکنی باهاش از لحاظ ظاهری ومستقل بودنش  اگه این برات حسرته و میتونی اقدام کن

چرا باید پاک کنه؟؟؟؟؟؟ این همه عکس میگیری که پس فردا پاک‌کنی؟ خب پس چرا عکس بگیریم؟؟؟ بابا به خدا یه ...

تاپیک قبلشو بخون حتما