2777
2789
عنوان

اول صبح نزدیک بود تصادف کنم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 53 پست
من چند روز پیش داشتم تو یه خیابونی میرفتم یه خانمی بدون اینکه راهنما بزنه یا نگاه کنه یهویی پیچید جل ...

نه من واقعا حق میدم بهش فقط هم خودمو مقصر میدونم اون داشت راهشو میومد علم غیب نداشت که من می‌خوام حرکت کنم بدون چراغ و راهنما 

خداروشکر که گذشت و رفت وگرنه خیلی بد می‌شد برای من

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت همیشه وقتی یه مهارتی رو میخوای یاد بگیری چه یادگیری رانندگی باشه چه نواختن یه ساز باشه چه م ...

چه جالب از این نظر فکر نکرده بودم بهش 

خداکنه واقعا همین باشه چون‌بدجور ناامید شدم از خودم

اسی جا من بودی فک کنم دیگه اسم ماشینم نمیاوردی،دیروز اقاهه نگو خم شده ماشین تمیز کنه رنگ لباسش با ما ...

با این حال بد کلی خندیدم مخصوصا اونجا که رنگ لباسش با ماشین ست بوده 😐🤣 

بعضی وقتا اینطور میشه ادم فقط ب هدفش فکر میکنه دیگه حواست از بقیه ی جاها پرت میشه شوهر من اینجور موا ...

واقعا هم همینه انگار 

خاک تو‌سرم یه جور بی دقت و بی حواس رفتم انگار تو خیابون فقط خودمم 

بیشتر فکرشو می‌کنم واقعا خدا خیلی لطف کرده بهم اونطور که اون میخواست بزنه به من فکر کنم علاوه بر ماشین،یه سمت بدنمم کلا از بین میرفت 

با این حال بد کلی خندیدم مخصوصا اونجا که رنگ لباسش با ماشین ست بوده 😐🤣

اره بابا بهش فکر نکن از این ب بعد از این اتفاقا زیاد میفته برات عادی میشه چون اولین بارت بوده ترسیدی ،رانندگی همینه پر از چالش ولی باز یادت باشه که از این ب بعد همیشه اینه هارو چک کنی ،ی مدت برونی اینا میشه ملکه ی ذهنت 

وای منم همیشه استرس اینو دارم ولی شوهرم همیشه میگه قبل سربالایی دنده یک کن ‌الان خوب رانندگی میکنی؟

بله خیلی عالی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اینطوریم نیست دیگه الان استارتر خودشم مقصره بدون توجه به عقب و اینه بغل شروع به حرکت کرده اون ژرفم ک ...

متوجه ام مقصره ولی پیش اومده دیگه والا هزار بار برا من همین مورد پیش اومده آقا بوده نه چراغ راهنما زده نه هیچی پریده جلوم