2777
2789
عنوان

اول صبح نزدیک بود تصادف کنم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 53 پست
واسه من جدیدا خیلی راحت شده بود داشتم مسیر های جدید رو میرفتم و تجربه می‌کردم هرروز بیشتر ذوق داشتم ...

بد نشد، تجربه شد که دقت کنی

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من دقت کردم به همدیگه راه میدن هوای همو دارن تو رانندگیتوی زنها برعکسه مردا که راه نمیدن هیچی ...

افرین دقیقا همینم هست حالا من خودم ببینم یه خانمی کمی هول شده دلم براش میسوزه میگم شاید اول رانندگیشه تا شوهرم میخواد چیزی بگه میگم آروم باش و ....

مردا حتی اونایی ک رانندگی ام بلد نیستن اعتماد به نفسشون خیلی بالاست برعکس خانما

عزیزم یکم بگو چکار کردی راه افتادیمنم سه ماهه میشینم ولی بعضی وقتا کلافه میشم دیروز بابا گفت کی به ت ...

از جاهای خلوت شروع کن

تنهایی برو 

صد بار هم خاموش کردی کردی غمت نباشه

بعد کم کم جاهای شلوغ

دختر عمه من 7 سال طول کشید گواهینامه گرفت الان تبریز تا تهران رو خودش میره بر میگرده

چند هفته قبل هم با ماشین خودش رفت استانبول

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من چند روز پیش داشتم تو یه خیابونی میرفتم یه خانمی بدون اینکه راهنما بزنه یا نگاه کنه یهویی پیچید جلوم . کم مونده بود بزنم بهش پامو گذاشتم رو ترمز جالب اینه طلبکارم شده بود ‌. به اون راننده نیسانی حق میدم ناراحت بشه . خودمم خانمم ولی بعضی خانوما اصلا رعایت نمیکنن مثلا داری با ۵۰ تا میری یهویی یه خانم از فرعی میاد توخیابون بدون اینکه مکث کنه خیابونو ببینه 

فدای سرت 

همیشه وقتی یه مهارتی رو میخوای یاد بگیری چه یادگیری رانندگی باشه چه نواختن یه ساز باشه چه مهارت های سیستمی باشه هر چیزی که فکرشو بکنی تا یه جایی خوب عمل می‌کنی از یه جایی به بعد که میخوای مسلط بشی عملکرد مغز اینطوریه که کمی پسرفت کنی

این یعنی نورون های مغزت دارن تغییر شکل میدن و توی فاصله این تغییر شکل نورون های مغز راه رفتن عادی خودت هم یادت میره

میگی من واقعا فلان کار رو هیچ وقت نمی‌کردم فلان اشتباه اصلا عجیب بود چرا کردم من اصلا خاموش نمی‌کردم من همیشه حواسم به فلان چیز بود و....

اگر بمونی توی این موقعیت و کنار نکشی و ادامه بدی این نورون ها تغییر شکل شون کامل میشه و میبینی که همه ش جبران شد و مهارتت رشد چشمگیری کرد این اتفاق کاملا طبیعیه و پسرفت توی مهارت های جدید برای همه هست اتفاقا الان باید خوشحال باشی اگر این پسرفت اندک اتفاق میفته یعنی داری توی این مهارت رشد چشمگیر می‌کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

مردا خودشون خیلی بد رانندگی میکنن یهو میپرن جلو یا لایی میکشن و .... کافیه یه زن پشت فرمون ببینن هار ...

اینطوریم نیست دیگه الان استارتر خودشم مقصره بدون توجه به عقب و اینه بغل شروع به حرکت کرده اون ژرفم که هیچی نگفته بهش 😑 پررو بودن معنی نداره وقتی ایراد از خودته. ما یه بار تو ترافیک یه خانوم زد به عقب ماشین بعد اومد کنار ماشین داشت به شوهرم میگفت ببخشید شوهرم گفت اشکال نداره فاصله رو رعایت کن همونجا جلو چشم خودمون دوباره زد به یه ماشین دیگه... خانوما دیرتر مسلط میشن بیشتر باید احتیاط کنن با حق به جانب بودن دردی دوا نمیشه

عیب نداره یه تجربه بود برات! مگه خود آقایون تصادف نمیکنن؟ اتفاقا اعتماد به نفست رو دوست داشتم همین ک ...

من اصلا نمیترسیدم این چندوقت واقعا هم اعتماد بنفسم رفته بود بالا 

نمی‌دونم شایدم اشتباه کردم که انقد خودمو شجاع نشون دادم که اینطوری شد 

یعنی اون لحظه که ماشینه رفت جلو و وایساد و دوباره بوق زد دلم میخواست بمیرم از ترس 

فقط خداروشکر می‌کنم که ادامه نداد و رفت و بیخیال شد وگرنه اگه داد و هوار می‌کرد ابروم میرفت 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

اسی جا من بودی فک کنم دیگه اسم ماشینم نمیاوردی،دیروز اقاهه نگو خم شده ماشین تمیز کنه رنگ لباسش با ماشینه ست بود اصلا ندیدمش ینی میلی ردش کردم خودم برگام ریخت 😅 چند میل اونورتر بودم مالیده شده بود کف خیابون یارو 😂ولی فدا سرم خدارو شکر بخیر گذشت 

همه از این خاطرات دارن اول رانندگیعقب نشینی نکنچند سال بعد به عنوان خاطره خنده دار این موضوع رو تعری ...

وای منم همیشه استرس اینو دارم ولی شوهرم همیشه میگه قبل سربالایی دنده یک کن ‌

الان خوب رانندگی میکنی؟

مردا خودشون خیلی بد رانندگی میکنن یهو میپرن جلو یا لایی میکشن و .... کافیه یه زن پشت فرمون ببینن هار ...

نه من مقصر بودم این بار واقعا قبول کردم که مقصرم 

همش خداروشکر می‌کنم که طرف بیخیال شد و رفت و دعوا ننداخت 

شما رو یادمه دیروز گفتی شوهرم‌دوهفته یادم داد الان بچه هامو خودم میبرم مدرسه..فکر‌کنم‌خودتو چشم زدی ...

اره دقیقا صبح به شوهرم میگفتم انقد گفتم خاموش نمیکنم امروز سه بار خاموش کردم خودمو چشم زدم ‌