2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 106 پست
فقط اونایی ک دارن راهکار میدن...واقعا اگر طلای خودتونم بود همین راهکارو میدادین ک ببره بفروشه؟

خب چکار کنم آخه صاحبشو پبدا نکردم ، میخوام بفروشم پولشو صرف یه کار خیر کنم

خیلی از این چیزامیترسم آدم باخدا ونمازخونی هستم ترس ازخدادارم .اره خودش گفت هرکی پیداکرده حلالش باشه ...

مردم کاری که کردنو گردن نمیگیرن شما بخاطر گناه نکرده انقدر عذاب میکشی اون گفته حلال خدام میبخشه چون خودش حلال کرده پس شوهرتم گناهی نداره دیگه احساس عذاب وجدان برای روانت اثر بد میزاره بیخودی خود خوری نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدزدن چیه اون که بحثش جداس ، وقتی روی زمین افتاده و شاید یه رهگذر باشی و هرگز به اون مسیر دیگه برنگر ...

خیلیا هم هستن میگردن صاحبش رو پیدا میکنن

اون دوتا گروهی که شما گفتی هر دوشون دزدن حالا به روش های مختلف😂😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
چقدر لطف داری به من 😃نه عزیزم به همین سادگی نیست طلا پیدا کردن من از دفتر مسائل شرعی پرسیدم گفت بای ...

بیچاره صاحبش

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
همه رو مثل خودت نبین

همینکه راجب افرادی که نمیشماسی قضاوت میکنی مشخصه که خیلیم ادم دینداری نیستی اگر کسیو قضاوت کنی اون حلالت نکنه اونوقت حق الناس به گردنت میوفته خدا توبه ای که حق الله باشه مثل فروع و اصول را میبخشه اما حق الناس را هرگز مگر صاحب حق تورا ببخشه... من جانماز اب نمیکشم نمازمم میخونم و حالا کمکم بتونم میکنم هیچیم تا حالا پیدا نکردم جز یه کیف دانشجویی که مال یکی بنام سمانه ذوالقدری بود توش ۹ هزار تومن پول بود وقتی طلا گرمی ۴ تومن بود با گوشی مبایل و ارایشی و ... از رو دفترچه تلفنش به باباش به کرج زنگ زدم ادرس گرفتم خوابگاه زینبیه همدان بردم دادم هزار تومنم نشتلق داد نگرفتم فقط چون دانشجو بود گریه و تشکر کرد نمیدونم اگر دانشجو نبود میدادم یا نه انقدری میدونم تا جای کسی نیستم بیخودی قضاوت نکنم هر کیم منم منم نکرد فک نکن گب  و کافره ! اون خانم گفته حلاله اینم شوهرش برده فروخته پس تقصیر خودش نیس دیگه خدا خودش گفته اگر طرف ادپو حلال کنه گناهی نیس شما از خود خدا سخت تر میبخشی؟ 

خیلیا هم هستن میگردن صاحبش رو پیدا میکنن اون دوتا گروهی که شما گفتی هر دوشون دزدن حالا به روش های مخ ...

بله ...من موقعی را میگم ک حسابی گشتن ولی پیدا نشد اون موقع باید بفروشن ...بالاخره تو یکسال پیگیری احتمال پیداشدن زیاده اگه هم نشه دیگه صاحب اون طلا باید بدونه این طلا روزیش نبوده و روزی چهارتا مستحق بوده ، بگذره یا نگذره گناهی بر اون که پیدا کرده  و خرج ایتام و فقرا کرده نیس. ..حالا هرکی هر چی دلش میخواد اسمشو بذاره ما از نظر اسلام و ایه های قران و مرجع تقلیدمون به ماجرا نگاه میکنیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا هست ، حلقه ای گرد نیست حالت چفتی داره

اخه من اراکیم اتفاقا عید یه جفت گوشوارمو برده بودم بازار گم شد ولی واسه من حلقه ای مدلش ساده اس دوتاشو توهم چفت کرده بودم گم نشه خیر سرم حلقه ای کوچیکم بود

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین😭

چرا هست ، حلقه ای گرد نیست حالت چفتی داره

یادت باشه ادرسشو به کسی ندی ....همیشه چیزی ک پیدا میکنی را فقط بگو اونها مشخصاتش را با عکس و فاکتورش نشونت بدن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....