2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 106 پست
ما حرفمون انسانیت بود ولی من بازم حرفم همونه 😂😂 شما کلا فازت یه چیز دیگه اس

تو این تاپیک ملت دو دسته شدن بعضیا شرعیشو گفتن ک یکسال صبر کنه سه بارم‌اگهی کنه اگر پیدا نشد مطابق پولش بده نیازمند این‌حکم اسلام یه دسته شمایید که میگید  انسانیت کنه انقدر بگرده تا بالاخره اون فرد را پیداکنه خیلی خوب جانم شما پیدا کردی کلا مرخصی بگیر چند سالیان دراز بگرددددد تا پیدا کنی و انسانیتت کامل بشه موسی به دین خود عیسی به دین خود منم کلا حرفم این بود خدا کنه وقتیم تو واقعیت پیدا کردین رو حرفتون ثابت قدم بمونید و دقیقا همینارو انجام بدید که اگر ادمهایی مثل شما زیاد بود ایران گلستان میشد البته اگر حرف و عملتون یکی باشه قطعا گلستان میشه  ...

بله باید ب مدت ۱سال اگهی بزنه ...روی دیوار و به سوپرمارکت و نانوایی اون محل ، داخل برنامه های مجازی، ...

خب پس این توضیحات احکام رو همون اول بدید ! نکه فقط بگید برداره ! در ضمن .. این فتوا برا زمانی بوده که امکانات انقد پیشرفت نکرده بوده . حالا با آگهی تو دیوار و محل پیدا کردن . خیلی سریع پیداش میکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره