2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 106 پست
می‌دونی اون پول کجاخرج شد

ببین اصلا بتو ربطی نداشته ؟ هر جا ... اون اصلا برد داد مواد اعتیادی چه میدونم زن بد هر چی بتو عزیز جان ارتباطی نداره . چرا میخواهی اعصابتو بخاطر کار نکرده بریزی بهم؟ برو از مرجع تقلید بپرس ...خودشم حلال کرده لازم خودت میدونی چی بگم دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینکه راجب افرادی که نمیشماسی قضاوت میکنی مشخصه که خیلیم ادم دینداری نیستی اگر کسیو قضاوت کنی اون ح ...

من چکار به اون خانم دارم کامنت شمارو ریپلای کردم که گفتی بعضیا خودشونو دیندار نشون میدن ولی....شما اول تهمت زدی خانم محترم پس حق الناس به گردنت هست😊

من چکار به اون خانم دارم کامنت شمارو ریپلای کردم که گفتی بعضیا خودشونو دیندار نشون میدن ولی....شما ا ...

مگه من تورو به شخصه گفتم ؟ شما بهتره اول یکم دقیق مسائل شرعی را درست بخونی بعدا حکم صادر کنی . من الانم میگم صادقانه بد باش ولی .... ادای خوبارو در نیار کلی به همه گفتم چون خیلی زننده و غیر قابل باوره حالا شما به خودت کشیدی به من ربطی نداره . اصلش تو دین اسلام همونه که اگر مالی پیدا کردی هر چی گشتی اگهی کردی صاحبش پیدا نشد باید بجای اونطرف به مقدار مال صدقه بدی . بعضیا قوانین دین اسلام رو انقدر سخت میکنن که بقیه شایدم کلا از دین زده بشن که نکوهیدس از نظر اسلام که بخواهی. حتی امر به معروف ۷ تا شرط داره که اولیش اینه که اون طرف خودش ندونه اشتباهه تو بگی مجاب بشه دومیش اینه که اون طرفت از دین زده نشه و ... که طولانیه  البته منظورم شخص شخیص شما نیس و کلی میگم امیدوارم بخودت بی جهت نکشی 

مگه من تورو به شخصه گفتم ؟ شما بهتره اول یکم دقیق مسائل شرعی را درست بخونی بعدا حکم صادر کنی . من ال ...

حرفات مثل اوناییه که صاف تو چشم ادم نگاه میکنن تیکه میندازن بعد میگن با تو نبودمااا عزیزم!

حرفات مثل اوناییه که صاف تو چشم ادم نگاه میکنن تیکه میندازن بعد میگن با تو نبودمااا عزیزم!

از قدیم گفتن حرف را که بندازی زمین صاحب حرف برش میداره من ضامن دل شما نیستم تو این تاپیک هم‌کلی ادم هست حالا چرا شما بخودت کشیدی و اصرار داری با من بودی اونش به خودتون ارتباط داره حکم اشیا گم شده اینه اگر یک درهم کمتر باشه که کلا خرجش باید کنی و حلاله حلال اگر بیشتر از یک درهم باشه و تلف شدنیه مثل گوسفند باید نون ابش بدی و صاحبشو پیدا کنی بهش پس بدی اگر مرد بتو ربطی نداره مگه خودت یجوری بکشیش که اگر صاحبش پیدا شد باید پولشو بدی یا بخواهی حلالت کنه اگر جاندار نبود تا یکسال نگهمیداری و ۳ بار اگهی میکنی یا تو مسجد میگی اخر نماز بگن البتا وون مسجدی که مال پیدا شده اگر پیدا نشد سه تا حکم داره یا میدی نیازمند یا بمقدار پولش در ان زمان که پیدا کردی میدی نیازمند و یا کلا نمیفروشی نگهمیداری اگر پیدا نشه و بمیری وارث حلاله . حکمش دقیق همین بود که گفتم حالا شما برداشت هات از حرفای من بخودت ربط داره روز خوش!

غصادقانه بد باش ولی ... ادای خوبارو در نیار

ادا؟؟؟ادا زمانیه ک به دستم برسه و بفروشم ولی بگم نه نمیفروشم 😂😂و الان بیام بگم میفروشم یعنی صادقانه بدم ،؟؟جای عجیبی شده همه چی برعکسه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
بله ...من موقعی را میگم ک حسابی گشتن ولی پیدا نشد اون موقع باید بفروشن ...بالاخره تو یکسال پیگیری اح ...

فقط تا یکسال باید بگرده ؟ 

روزی صاحبش نبوده روزی چهار نفر دیگه بوده ؟ 

من با آدم بی منطقی مثل شما حرفی ندارم 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
فقط تا یکسال باید بگرده ؟ روزی صاحبش نبوده روزی چهار نفر دیگه بوده ؟ من با آدم بی منطقی مثل شما حرفی ...

تا منطق را چی ببینی. انشاالله ک هیچوقت مالی را ازدست ندی .دلت هم خوش باشه ، منم از اول با شما حرفی نداشتم گلم خودتون ریپلای زدین .به هرحال موفق باشید من شرعی و قانونیش را گفتم .شما اگه طلا پیدا کردی ده سال بگرد من چیکار دارم 😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان براخودشما نگاه کنید عضویتتون کی هست نوشته پایین اسمتون من که برام مهم نیست اما بعضیا فکر میکنن ...

بعضیا همیشه میزنه عضویت یک هفته پیش درحتلی که خیلی وقته عضون چرا؟!یعنی فیکن؟!

امیدوارم خودت متوجه بشی چی نوشتی😅

شما همون صادقانه بد باش 🤣🤣 ولی ما بهش میگیم کافر همه را...

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
شما همون صادقانه بد باش 🤣🤣 ولی ما بهش میگیم کافر همه را...

اتفاقا ما هم در وصف ادمهایی که زیاد از دینداری حرف میزنن میگیم

ان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند
چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پُرس
توبه‌فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند؟
گوئیا باور نمی‌دارند روز داوری
کاین همه قلب و دغل در کار داور می‌کنند
یا رب این نودولتان را با خر خودشان نشان
کاین همه ناز از غلام ترک و استر می‌کنند
ای گدای خانقه بَرجَه که در دیر مغان
می‌دهند آبی که دلها را توانگر می‌کنند....

اتفاقا ما هم در وصف ادمهایی که زیاد از دینداری حرف میزنن میگیمان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنندچو ...

ما حرفمون انسانیت بود ولی من بازم حرفم همونه 😂😂 شما کلا فازت یه چیز دیگه اس