2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 106 پست
از کجا شناختی ؟

جای کوچک هستیم خودشون گفتن دستبندگم کردیم فامیلشون همسایه ماست اومده بودن اونجا توکوچه پیداکردم اصلانمیدونستم مال اوناست بعدافهمیدم . الان هم عذاب وجدان دارم شوهرم گرفت ازم نزاشت بدم 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی حیفه☹️میدونی چقدر گرون شدهههههه😂

عزیزم الهی که سالم و پرروزی باشی و هیچوقت هم طلاهات را گم نکنی ولی اگه هم یه روزی گم شد در راه خدا بگذر باور کن چندین برابرش برمیگرده و گاهی خدا ادم را به وسیله مالش امتحان میکنه ، همونجور ک خودش هم توی قران مال و اولاد را وسیله امتحان خطاب کرده ....من سالها پیش ۳۰۰گرم طلا ازم دزدیدن باورت میشه ازشون که گذشتم و گفتم میگیرم از اول نداشتم خدا صد برابرشو برام فرستاد ....گاهی از بعضی چیزها باید گذشت 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فقط اونا که فاز دین و دیانت برداشتن🤭 حالا خودشون بودنا...

حتی خودمونم بودیم مطمعن باش نمیفروختیم از طلا کمتر پیدا کردیم ک پدرم اخر سر  برد  داد مسجد استفاده بشه اون زمان مثل الان اینترنت و اینا نبود زیاد اگهی شه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
جای کوچک هستیم خودشون گفتن دستبندگم کردیم فامیلشون همسایه ماست اومده بودن اونجا توکوچه پیداکردم اصلا ...

اون کرده تو که نکردی بعد اون حلال کرده الان مملکتو دارن میخورن با اینکه نیازیم ندارن بیخیال بابا

فقط فروش طلای مردم راهشه؟؟! چی میشه از هرجا پیدا کرده اگهی بزنع یع اگهی هم ویوار بزنه . صاحبش پیدا م ...

بله باید ب مدت ۱سال اگهی بزنه ...روی دیوار و به سوپرمارکت و نانوایی اون محل ، داخل برنامه های مجازی، حتی داخل روزنامه قسمت گمشده ها و بعد از گذشت ۱سال قمری اگه صاحبش پیدا نشد اگه خودش بچه یتیم داشته باشه ب خودش میرسه ولی اگه نداره باید بفروشه و خرج ایتام و فقرا کنه .میگن هم فقط خرج مواد غذایی و یا جهیزیه عروس باید بشه .

اون کرده تو که نکردی بعد اون حلال کرده الان مملکتو دارن میخورن با اینکه نیازیم ندارن بیخیال بابا

خیلی از این چیزامیترسم آدم باخدا ونمازخونی هستم ترس ازخدادارم .اره خودش گفت هرکی پیداکرده حلالش باشه انقدررررطلادارن این دستبند چیزی نبود براشون منم براشون چندبارسرنماراستغفارکردم براشون وخیلی دعاگوشون هستم 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
البتت یکسال نیستمن مسالشو پرسیدمخدا کنه ادم طلاش گم نشه. کم پیش میاد ادم درست ک حتی اگهی بزنه

منم پرسیدم والا ی اخوندی به من گفت ۱سال قمری .

عضویتش از کحا معلومه!!!؟از کجا میفهمید؟

الان براخودشما نگاه کنید عضویتتون کی هست نوشته پایین اسمتون من که برام مهم نیست اما بعضیا فکر میکنن مدال میدن بهشون تاپیک بزنن پربازدید بشن یک سری تاپیک چرت و پرت میزنن